Ce TRAGEDIE! Gabriel Cotabiţă e în doliu! A murit în această dimineaţă! "Drum lin! Eu nu te voi uita niciodată..."

Autor: O.P.

Cântărețul Gabriel Cotabiță traversează o perioadă grea după ce mama sa a murit. Vestea a fost dată chiar de artist, în mediul online.

Mesajul lui  Gabriel Cotabiță  este un elogiu adus celei care i-a dat viață și acum nu mai este printre noi.

Gabriel Cotabiţă e în doliu!

Citeste si: Actorul indian Irrfan Khan a murit

  „Va fi foarte greu să îmi revin deși știu că trebuie. Va fi foarte greu să nu mai aștept telefonul de la ora 18 din fiecare zi.

Mama mi-a fost tot timpul aproape, uneori pisăloagă dar de fiecare dată bine intentionată. O iubire și un devotament totale. Și și-a ținut primisiunea nu a plecat până nu m-a văzut aranjat cu toate. Știu că era mândră de mine și m-a ținut de mână în momentele mele grele.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Doresc tuturor să aibă parte de asemenea iubire.Drum lin. Știu că te asteaptă toți ai tăi și vei fi bine primită! Eu nu te voi uită niciodată! Odihnă usoară!”, a scris Gabriel Cotabiță.

Citeste si: Gabriel Cotabita: "M-am casatorit ca sa ii dau o siguranta sotiei mele!". Iata ce dezvaluiri a facut artistul despre sotia sa si despre felul in care i s-a schimbat viata dupa casatorie

 

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.