Ce transmite bijuteria oferita de Ziua Indragostitilor?

Author: O.P.
Actualizat: 03 feb 2020, 13:34
video Foto(7)

Este stiut faptul ca femeile adora sa primeasca bijuterii, in special de Ziua Indragostitilor sau aniversari. Pentru a-i arata nu numai ca o pretuiesti, ci pretuiesti amintirile pe care le-ati creat impreuna, alege o bijuterie personalizata si arata-i cat de mult iti pasa.

 

Daca vrei sa ii spui „Imi placi ..”

Sunteti impreuna de putin timp, si cauti un cadou de Ziua Indragostitilor care sa fie echilibrul perfect pentru a marca relatia? Vrei sa ii transmit ca este speciala si totodata care sunt intentiile tale de viitor? O cutie de ciocolata este prea putin asa ca ofera-i si un colier personalizat cu numele ei.  Este simplu, elegant si suficient de personal  pentru a-i transmite “Imi placi!”

Inceputul unei relatii este momentul in care descoperiti lucruri unul despre altul. Fie ca sunt hobby-uri comune sau caracteristici si placeri personale, nu vei da gres cu o bratara personalizata cu pasiunea ei.

Daca vrei sa ii spui "Vreau sa fiu cu tine…”

Partea de inceput a trecut. Va petreceti din ce in ce mai mult timp impreuna si deja aveti planuri de vacante impreuna. Iti doresti sa ii oferi o zi plina de romantism si un cadou care sa incapsuleze dorintele si sperantele tale pentru relatie.

Un lantisor cu un pandantiv sub forma unui infinit si personalizat cu numele voastre este o alegere deosebita. Simbolul infinit este asociat cu sentimente eterne si fara de sfarsit. Ce ar putea fi mai romantic decat asta?

Daca este posesoare unui animal atunci o pereche de cercei personalizati cu fata patrupedului ei sunt o optiune deosebita.

Daca vrei sa ii spui “Te iubesc..”

Cand vrei ca darul tau sa arate dragostea pe care o ai pentru jumatatea ta, este timpul sa devii sentimental. O bijuterie personalizata poate foarte usor sa transmita ceea ce simti pentru ea. Daruieste-i inima ta cu ajutorul unui lantisor personalizat cu numele voastre si simbolul iubirii – inima.

Daca iti doresti sa ii oferi o bijuterie care sa reflecte anii speciali petrecuti impreuna, atunci un inel personalizat este alegerea perfecta. Acesta reprezinta o promisiune ca ii vei darui zile pline de iubire!

Orice bijuterie vei alege, un lucru este sigur: un cadou de la Chic Bijoux va face ca orice femeie sa se simta iubita si speciala.