Ce trebuie sa bei in fiecare zi ca sa nu faci cancer

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 13 sep 2020, 11:45

Consumul de ceai de ghimbir nu previne doar aparitia cancerului, iar in acelasi timp are si alte proprietati benefice.

Cancerul este boala secolului XXI si, de cele mai multe ori, isi face aparitia fara ca victima sa isi dea seama. De cele mai multe ori este descoperit in faze terminale, cand deja sansele de vindecare sunt diminuate drastic.

Tratamentul este unul dur si implica sedinte regulate de chimioterapie si radio terapie, care au efecte secundare semnificative asupra corpului uman.

Aparitia bolii poate fi insa prevenita prin consumul regulat de ceai de ghimbir.

Cum ajuta ceaiul de ghimbir la prevenirea aparitiei cancerului

Ceaiul de ghimbir are proprietatea de a inhiba dezvoltarea celulelor canceroase, si poate fi astfel folosit ca un tratament complementar chiar si de cei care au deja aceasta boala.

Nu este benefic numai in lupta cu cancerul. Ghimbirul face minuni impotriva artritei, datorita proprietatilor antiinflamatorii pe care le are. In plus curata arterele de grasimi si micsoreaza riscul unui accident vascular cerebral.

Nu in ultimul rand ceaiul de ghimbir este excelent pentru intarirea sistemului imunitar, datorita continutului bogat de antioxidanti.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.