Ce trebuie să conţină o garderobă stilată pentru sezonul rece

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 15 nov 2018, 14:58
video Foto(9)

Nu este obligatoriu ca fiecare anotimp nou să revendice schimbarea completă a conţinutului dulapului tău.

O femeie pasionată de modă ştie să se descurce cu ceea ce deţine deja şi investeşte doar în acele piese-vedetă, care conturează cele mai dorite tendinţe ale noului sezon.

Azi îţi vom oferi cele mai inteligente trucuri de shopping pentru sezonul rece 2018-2019. Îţi spunem care sunt articolele ce trebuie neapărat să apară în cadrul garderobei ce va face faţă frigului cu stil. Bonus: se vor potrivi perfect cu ce ai deja în şifonier, aşa că te vor mulţumi din toate punctele de vedere!

7 piese pentru o garderobă sofisticată de sezon rece

Fiecare sezon nou aduce cu sine o mulţime de tendinţe, iar la un moment dat te poţi simţi uşor ameţită: ce trebuie cumpărat şi ce poate fi abandonat? Noi am realizat o radiografie a sezonului rece şi îţi dezvăluim în rândurile de mai jos piesele pe care trebuie să le treci pe lista de cumpărături în acest sezon. Ai nevoie de ele pentru a te bucura de un stil desăvârşit!

Rochii

Una dintre principalele greşeli pe care le comitem în sezonul rece şi care nu ne permit să strălucim este reprezentată de faptul că ignorăm rochiile. Dacă şi tu crezi că aceste creaţii feminine şi-au trăit clipele de glorie vara şi că acum nu mai au nicio şansă, îţi sugerăm să arunci o privire ţinutei lui Meghan Markle. Ducesa şi-a propus, precum cumnata sa Kate Middleton, să ne demonstreze că rochiile sunt cea mai stilată alegere pentru sezonul rece. Optează, urmând exemplul membrei familiei regale britanice, pentru o rochie cu croi office, elegantă, pe care să o porţi cu cizme sau cu botine şi cu un palton de toată frumuseţea.

Dacă ţi-a plăcut propunerea noastră, comandă online rochii office care să îţi desăvârşească aspectul. Uite pe ce am pus noi ochii!

Precum Ducesa de Sussex, bucură-te de caracterul sofisticat al negrului pentru o garderobă de sezon rece de poveste. Optează pentru o rochie neagră elegantă cu guler rotund şi croială cambrată sau pentru sau pentru o creaţie sofisticată cu imprimeu floral.

Dacă eşti mai degrabă adepta culorilor, optează pentru o rochie în carouri, în tonuri de portocaliu cu galben. Verdele se înţelege de minune cu imprimeul floral, iar împreună îţi vor alina dorul de vară.

Botinele în culori aprinse

Suntem sigure că ai în dulap cel puţin o pereche de botine negre sau camel, aşa în această iarnă îţi recomandăm să optezi şi pentru accesoriile colorate. Nu teme să alegi modele de încălţăminte în nuanţe vii precum roşul sau galbenul, deoarece sezonul actual e mult mai vesel decât în trecut. Combină cu o ţinută în tonuri neutre sau în duoul alb-negru şi include materiale pline de personalitate precum pielea sau blana.

Cel puţin un aticol în carouri

Dacă gingham-ul a fost imprimeul verii, în sezonul rece trebuie să mizezi pe piese în carouri. Nici măcar nu contează dacă este vorba despre haine sau accesorii, atât timp cât respecţi acest principiu. Ne place mult compleul alcătuit din fustă şi sacou şi suntem sigure că ţi se va potrivi mănuşă acum!

Cizmele lungi

Orice garderoba stilată ar suferi profund dacă ai lipsi-o de cizme! Este o realitate pe care toate femeile o cunosc, de aceea eşti liberă să investeşti în oricâte accesorii de gen îţi doreşti, fără să ai procese de conştiinţă. Perechea în nuanţa coniacului, până la genunchi, din imaginea de mai jos, se va potrivi cu orice item din garderoba ta. Asociază cu pantaloni albi şi un pulover călduros, crem, pentru un stil original în această toamnă.

Costumul reinterpretat

Aşa cum costumele masculine au „făcut ce au vrut” din estetica anului trecut, acum sunt la mare căutare deux pieces-urile feminine! Inspiră-te din ceea ce se purta în anii 70 sau 80 şi mizează pe un model precum cel pe care ţi-l propunem mai jos: fustă plisată midi şi sacou prins în talie, accesorizate cu o pereche fabuloasă de cizme argintii.

Fusta cu imprimeu leopard

Poate că nu e nimic nou în ceea ce îţi vom spune acum, dar animal print-ul e la modă…încă o dată. Din fericire, acum apelăm doar la interpretările lui cele mai stilate, aşa cum este leopardul. Mixează cu o fustă cu crăpătură, pe care să o combini cu un pulover oversized, ca să îi mai temperezi caracterul rebel.

Paltonul 

Precum în cazul botinelor şi cizmelor, un palton e o achiziţie sigură, despre care ştii că nu se va sustrage niciodată din tendinţe. Tocmai de aceea, aceste investiţii sunt recomandate mereu. În sezonul rece 2018-2019 te îndemnăm să cumperi un palton într-o culoare vie, vibrantă, precum acest superb exemplar. Cu portocaliul vei merge la sigur! Integrează într-o ţinută în nuanţe discrete în rest!

Jacheta călduroasă

Atunci când frigul va lovi cu duritate, vom avea nevoie de o jachetă care să fie în primul rând călduroasă şi abia apoi stilată. Cine spune însă că nu le poţi obţine pe amândouă? Alege un model matlasat, aşa cum se poartă acum, dar într-o nuanţă luxuriantă, sofisticată, precum acest brun-roşcat. Combină cu blugi simpli şi cu botine în aceeaşi culoare. 

Cele 7 articole pe care ţi le-am recomandat mai sus vor pune baza unei garderobe stilate, perfecte pentru sezonul rece! Mizează pe ele şi nu vei rămâne niciodată în pană de inspiraţie!

 

Taguri:

Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.