Ce trebuie sa faci ca sa nu ti se mai lipeasca aluatul de clatite de tigaie! Ingredientul secret folosit la restaurante: uite ce trebuie sa pui in compozitie

Autor: B.M.
Actualizat: 04 nov 2017, 12:38

Probabil ca nu exista persoana care sa nu savureze o portie de clatite umplute cu dulceata sau crema de ciocolata.

Foarte multa lume evita insa sa le faca acasa din cauza ca se lipesc. Exista insa un truc simplu si eficient care rezolva aceasta problema. O compozitie clasica pentru clatite este formata din urmatoarele ingrediente:

- 500 mililitri de lapte
- 250 grame faina
- 3 oua
- 2 linguri de zahar
- 250 ml apa minerala
- o jumatate de lingurita de sare.

Ingredientul cheie care face ca aceasta compozitie sa nu se lipeasca este amidonul de cartofi. Pune la cele de mai sus 6 linguri de amidon si ai scapat de aceasta problema! Pofta buna!