Ce trebuie să faci ca să primești facturile la RCS&RDS exclusiv pe mail?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 28 iul 2022, 12:50
Pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a activa factura electronică DIGI
Sursa: Unsplash

Să primești facturile de la RCS&RDS exclusiv pe mail este foarte simplu, iar totul se poate rezolva printr-o simplă cerere depusă online. Cum trebuie să procedezi?

Facturile de la RCS&RDS pot fi primite exclusiv pe mail, asta dacă abonații solicită acest lucru. Iată care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a primi și a plăti facturile pe mail.

Activare factură electronică DIGI. Cum faci ca să primești facturile la RCS&RDS pe mail?  

Activarea facturii electronice la DIGI se poate face urmând doar câțiva pași simpli.

Cei care nu mai vor să primească factura în formă fizică și nici nu își mai doresc să meargă la sediul instituției pentru a-și plăti facturile au posibilitatea de a face acest lucru din confortul propriei locuințe. Tot ce trebuie să facă abonații RCS&RDS este să activeze factura electronică DIGI, de pe site-ul companiei.

Mai exact, cei care vor să primească factura RCS&RDS pe mail trebuie să acceseze https://www.digi.ro/factura   și să completeze un chestionar scurt.

Clienții RCS&RDS trebuie să completeze caseta cu denumirea „Activează factura electronică”. Aici, există mai multe câmpuri care trebuie completate, după cum urmează: ID client, CNP, adresa de email și trebuie bifată și opțiunea „vreau cont DIGI”.

Citeste si: ANUNȚUL care afectează milioane de români. Toți clienții RCS-RDS trebuie să știe asta! Se întâmplă până la 31 august 2021

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cei care își doresc să primească facturile RCS&RDS pe mail, dar nu știu unde pot găsi ID client trebuie să știe că acesta se regăsește pe orice factură sub denumirea Cod client C.I.F.

După completarea acestui chestionar, clienții RCS&RDS vor primi un email cu linkul de activare, trebuie să acceseze acest link și imediat după vor primi factura online, pe email. După activarea facturii electronice, clienții RCS&RDS vor primi în fiecare lună facturile pe mail și vor avea posibilitatea de a le plăti online.

Această modalitate de plată s-a bucurat de un real succes în timpul pandemiei de coronavirus, mai ales atunci când oamenii erau sfătuiți să rămână în case și să evite, pe cât posibil, deplasările în spațiile aglomerate.

Factura electronică și plata online a acesteia îi scutește pe clienții RCS&RDS de statul la cozi interminabile. Acum, totul se poate face mult mai simplu și ușor, printr-un simplu click, astfel că nu sunt deloc puțini cei care au decis să renunțe la metoda clasică de plată a facturilor și să opteze pentru a plăti

factura online.

Citeste si: Anunț RCS&RDS: Se închid aceste posturi! Este oficial

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.