Ce trebuie sa stii cand cumperi o jacheta de blana pentru prima data?

Author: Oana Iosif
Actualizat: 01 feb 2021, 09:50

Printre putinele articole vestimentare ce emana masculinitate pura, se numara, in mod categoric, jacheta de blana. Apreciata indiferent de vremuri, datorita confortului si caldurii pe care le ofera, jacheta de blana nu trebuie sa lipseasca din garderoba barbatului modern. Afla ce trebuie sa cunosti despre aceasta inainte de a iti cumpara prima ta jacheta de blana.

Tipuri de jachete si geci din blana

Cu toate ca piata de jachete de blana pentru barbati nu este atat de variata ca cea pentru femei, exista o multime de modele disponibile din care domnii isi pot alege geaca preferata.

  • In functie de lungimea lor, jachetele de blana pot fi medii sau scurte.

  • Materialul folosit diferentiaza de asemenea tipurile de geci de blana. Acestea pot fi de blana, din piele combinata cu blana sau textil combinat cu blana.

  • Blana sau pielea din care este confectionata haina este un alt criteriu de alegere. Printre cele mai intalnite tipuri de blana se numara blana de miel si de raton. Pielea de miel ramane printre cele mai folosite datorita caldurii pe care o ofera dar si datorita confortului.

  • In functie de model, acestea pot fi simple sau reversibile.

    In Romania, poti gasi haine din blana naturala de la Vesa care sa corespunda tuturor gusturilor si preferintelor.

    Avantajele unei jachete din blana naturala

 

Gecile pentru barbati din blana naturala prezinta cateva avantaje evidente in comparatie cu cele din materiale sintetice.

  • Nu se demodeaza niciodata;

  • Intretinuta corespunzator, vei putea purta fara probleme aceeasi geaca ani in sir. Datorita proprietatilor pielii naturale si a firului de blana natural, aceasta va arata in fiecare an ca noua;

  • Iti garanteaza o aparitie spectaculoasa si rafinata. Indiferent ca alegi sa o porti cu o pereche de jeansi sau cu niste pantaloni din stofa, geaca din blana va fi piesa de rezistenta care iti va oferi un look masculin de invidiat;

  • Extrem de confortabila si de calduroasa, cu o haina de blana veritabila nu vei simti gerul iernii.

    Cum asortezi o geaca de blana?

    Unul dintre atuurile pe care le detine o geaca de blana pentru barbati este faptul ca poate fi extrem de usor asortata. Ea poate fi purtata indiferent ca iesi la o plimbare relaxanta sau daca te duci la o cina eleganta.

  • Jeans, bocanci si o camasa casual se vor potrivi perfect cu o haina din blana barbateasca.

  • Alaturi de o pereche de pantaloni cargo si de un tricou lejer este suficient sa pui o jacheta din blana reversibila care cu siguranta iti va oferi caldura si confortul pe care ti le doresti.

  • Pantalonii chino purtati cu o pereche de ghete calduroase merg mana in mana cu o jacheta din piele cu guler de blana.

  • Pantalonii business si camasa eleganta nu mai au nevoie decat de o geaca din piele cu blana ca sa iti garanteze o aparitie eleganta si sofisticata.

    Dupa cum poti observa, jacheta de blana iti dovedeste ca poate fi cel mai de pret articol vestimentar din garderoba ta. Deosebita, confortabila si de o calitate superioasa, jacheta din blana pentru barbati este un must-have al sezonului de iarna.



 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.