Ce va face Alexandra Ungureanu cu premiul cel mare de la "Bravo, ai stil! Celebrities"! Cum va cheltui cei 100 000 de lei?

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 19 iul 2022, 13:35
Alexandra Ungureanu a castigat "Bravo, ai stil! Celebrities"

Alexandra Ungureanu este marea castigatoare a show-ului "Bravo, ai stil! Celebrities" si evident a premiului in valoare de 100 000 de lei.

Alexandra Ungureanu a dezvaluit ce va face cu Marele Premiu

Citeste si: Bomba! Ce se intampla acum intre Alexandra Ungureanu si Andreea Tonciu! Incredibil cum au aparut cele doua dupa Marea Finala!

Dupa ce a fost desemnata castigatoarea marelui premiu si a titlului de "Cea mai stilata celebritate"", primul lucru pe care Alexandra l-a facut a fost sa isi sune mama si cele mai apropiate rude.

Cantareata a marturisit ca in acea noapte nu a dormit decat trei ore.

Cat despre marele premiu, Alexandra spune ca nu s-a gandit exact ce va face cu cei 100 000 de mii de lei. Insa, scopul ei este de a investit in muzica.  O sa ii investesc in muzica. O sa finantez ideile pe care le am. Vreau sa fac niste live sessions si trebuie ceva investitii sa arate ca afara", a marturisit Alexandra.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce parere are castigatoarea "Bravo, ai stil! Celbrities" de juratii show-ului

Citeste si: Andreea Tonciu, prima declaratie oficiala dupa ce a pierdut trofeul "Bravo, ai stil! Celebrities"

Castigatoarea "Bravo, ai stil! Celebrities" a mai dezvaluit ca ii apreciaza in mod egal pe jurati, insa cel cu care a rezonat cel mai mult a fost Maurice Munteanu. Eu am relationat foarte bine si cu Raluca, noi chiar ne-am descoperit pasiuni comune, pentru animale. Eu o cunosc pe sora ei de mai multi ani, chiar am avut subiecte. E un om relaxat si amuzant din punctul meu de vedere.

Dar Maurice, este un om pe care il cunosteam din exterior, nu am avut niciodata o discutie, ne stiam doar de la evenimente. Stiam ca e posibil sa aprecieze zona mea estetica, insa la aparitiile mondene, am fost de multe ori apreciata, dar m-a si trantit. Cat despre Catalin Botezatu, Alexandra s-a multumit sa spuna ca nu ii poarta pica, din contra, a inteles ca designerul apreciaza alte zone stilistice. 

Alexandra a mai spus ca nu credea ca ea va castiga. "Sunt constienta ca au crescut si fanii, nu am aparut niciodata in vreun reality, am adunat aprecieri, dar nu stiam cum se contorizeaza in voturi si nu stii ce se intampla pana la capat."