Ce va face Sorin Puscasu dupa ce Albert Oprea va iesi din competitia Survivor Romania 2021! Fostul Razboinic si-a exprimat clar intentia

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 26 iul 2022, 00:05
Sorin Puscasu despre o posibila intalnire cu Albert

Sorin Puscasu a vorbit in exclusivitate pentru kanald.ro despre experienta Survivor Romania si nu s-a sfiit sa raspunda franc la cateva intrebari legate de Albert Oprea.

Sorin Puscasu a vorbit fara perdea despre viata dupa Survivor Romania si in ce mod l-a afectat sau l-a ajutat experienta din competitie. Intrebat la un moment dat daca a fost injurat pe strada sau daca cineva i-a zis ceva de dulce fostului Razboinic, Sorin a declarat ca sub nicio forma nu a patit asa ceva, din contra a avut numai experiente pozitive in ce priveste oamenii intalniti pe strada care l-au oprit sa se fotografieze cu el, mai ales copiii care s-au uitat la Survivor Romania si l-au urmarit editie de editie pana a fost eliminat din competitie:

"N-a existat nici macar o persoana sa se ia de mine de cand am plecat din Dominicana, ba din contra, toata lumea e fericita cand ma vede. Sunt foarte multi copii care vin si imi sar in brate. Chiar am avut o experienta cu o fetita de vreo cinci ani care m-a vazut de peste drum si a inceput sa alerge catre mine si mi-a sarit in brate de zici ca era copilul meu.
M-a strans de gat si mi-a pus picioarele la brau de nu imi mai dadea drumul. Am mai avut o experienta amuzanta, eram intr-un supermarket, se tot fofila pe langa mine un copil de vreo 12 ani si nu intelegeam de ce. La un moment dat vine mama lui si mai avea o surioara mai mica. Mama lui ma roaga sa fac o poza cu fiul ei pentru ca a zis ca ii place foarte mult de mine.
I-am zis da, cum sa nu, l-am intrebat cum il cheama, am inceput sa facem poze impreuna...si intre timp il intreaba surioara lui; dar cine este asta?!" N-am mai putut sa fac poza..."

Sorin Puscasu, experiente inedite dupa Survivor Romania 2021

Citeste si: Culita Sterp, nerabdator sa devina tata! Ce a pus-o pe Daniela Iliescu sa faca pentru a naste mai repede

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sorin Puscasu, dezvaluiri despre ce s-a intamplat intre el si Albert la Survivor Romania

Citeste si: Sora Mariei Chitu vrea sa castige, culmea, o Faimoasa! Tanara da de pamant cu Albert Oprea dupa ce a vazut ce i-a facut Razboinicei

Iar in ce priveste experienta Survivor Romania si mai ales tot ce s-a intamplat intre el si Albert, Sorin a subliniat faptul ca niciodata nu a avut ceva personal cu el, ci a luat atitudine atunci cand a fost vorba de echipa: "'Eu, daca am facut ceva in acea competitie, in acea emisiune, am facut-o pentru ca deranja echipa, nu pe mine.

Se facea sau se intampla sa faca ceva el sau altcineva care deranja echipa. Eu nu am nimic cu el personal, nici n-o sa am, asa ca daca o fi sa ne intalnim vreodata, nu am nicio problema. Am ceeva cu persoanele care nu s-au luptat cu mine fata in fata si s-au luptat pe la spatele meu atunci cand eu eram in competitie si nu ma puteam apara. N-am nicio problema sa ies cu el, insa nu avem nimic in comun, iar daca vom iesi mai multi si va fi si el acolo, nu am nicio problema pentru ca si in competitie sunt foarte multe chestii pe care le faceam impreuna in camp, imi cerea ceva si ii dadeam si invers..."

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.