Ce varsta are Bogdan Jianu, logodnicul Catalinei Ponor! Diferenta dintre ei este foarte mare

Autor: B.M.
Actualizat: 10 aug 2020, 16:08
Bogdan Jianu si Catalina Ponor

Bogdan Jianu: varsta logodnicului fostei gimnaste Catalina Ponor. Cati ani are Bogdan Jianu.

Bogdan Jianu varsta: logodnicul Catalinei Ponor este cu mult mai in varsta decat ea, insa acest lucru nu a stat in calea fericirii lor. Cei doi au dezvaluit marea veste in cursul zilei de duminica, pe conturile personale de Instagram: Catalina Ponor a postat o poza cu inelul in cutie, iar Bogdan Jianu a facut anuntul prezentand inelarul proaspetei sale logodnice.

Cei doi au o relatie din 2018, iar apropiatii spun ca se inteleg de minune si formeaza un cuplu frumos, impartasind multe pasiuni comune.

Bogdan Jianu varsta: ce diferenta este intre el si Catalina Ponor

Bogdan Jianu are varsta de 50 de ani si este cu 18 ani mai mare decat Catalina Ponor; gimnasta are 32 de ani. Povestile personale ale celor doi sunt extrem de diferite. Catalina Ponor nu a mai fost casatorita pana in prezent si este la prima relatie in care i se ofera un inel de logodna.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bogdan Jianu in schimb a mai fost casatorit cu Julia Jianu, fosta componenta a trupei Exotic.

Cei doi au avut o relatie timp de 16 ani, si au fost casatoriti timp de 7 ani de zile. Intr-un interviu acordat dupa despartire, Julia Jianu marturisea ca separarea a fost amiabila si ca inca se afla in relatii foarte bune cu Bogdan Jianu.

Bogdan Jianu varsta: ce spune Catalina Ponor despre diferenta dintre ei

Catalina Ponor nu pare a fi deranjata de diferenta de varsta dintre ea si proaspatul ei logodnic, Bogdan Jianu.

Foarte discreta in ceea ce priveste viata personala, fosta gimnasta refuza intr-un interviu acordat la inceputul anului sa ofere mai multe detalii despre relatia ei.

"Nu stiu exact de cand suntem impreuna, cam de un an si jumatate. Nu vreau sa vorbesc despre asa ceva, de asta se numeste viata personala”, spunea Catalina Ponor la momentul respectiv.

Catalina Ponor, una dintre cele mai bune gimnaste ale Romaniei

Catalina Ponor, logodnica lui Bogdan Jianu, este una dintre cele mai titrate gimnaste din Romania. Are trei medalii de aur la Olimpiada de la Atena din 2004, echipe, barna si sol, si doua medalii la Olimpiada din Londra, 2012, una de argint la sol si una de bronz la echipe.

Catalina Ponor s-a retras din activitate in anul 2017, facand anuntul in timpul Campionatului Mondial de Gimnastica.

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!