Ce vârstă are CRBL și care este numele său real. Sunt puțini cei care știu care este numele din buletin al cântărețului

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 04 aug 2023, 00:35

CRBL, unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România 

Sursa: instagram CRBL

CRBL este celebru în România și chiar dacă melodiile sale sunt cunoscute și fredonate de o mulțime de persoane, puțini sunt cei care știu care este numele real al artistului. Iată ce scrie în buletinul lui CRBL, dar și ce vârstă are cântărețul.

CRBL este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, acesta devenind celebru după ce a făcut parte din trupa Simplu. Iată cine este, de fapt, CRBL, ce vârstă are și care este numele lui din buletin.

Care este numele real al lui CRBL? 

CRBL aproape că nu mai are nevoie de nicio prezentare, având în vedere că s-a făcut remarcat ca artist în urmă cu 22 de ani, la acel moment făcând parte din trupa Simplu.

Numele său de scenă este CRBL și astfel a devenit celebru, motiv pentru care puține persoane știu care este numele său real. Astfel, în buletinul lui CRBL scrie Eduard Mihail Andreianu, acesta fiind numele real al artistului.

Eduard Mihail Andreianu, cunoscut drept CRBL, este originar din Pitești, iar de-a lungul timpului a performat ca dansator, cântăreț, coregraf, producător muzical și regizor. Și-a început cariera în anul 1994, iar în anul 2000 a devenit membru al trupei Simplu.

Împreună cu colegii săi a lansat 8 albume și s-au bucurat de mare succes, fiind una dintre cele mai iubite trupe la acest moment. În cele din urmă, trupa Simplu s-a destrămat, iar fiecare membru a pornit pe cont propriu. În 2010, CRBL și-a început cariera solo, dedicându-și mai tot timpul muzicii și dansului. A participat și la mai multe show-uri de televiziune, fie ca jurat, fie în calitate de concurent. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Care este semnificația numelui de scenă „CRBL”? 

CRBL nu și-a ales în mod întâmplător numele de scenă, ci acesta este, de fapt, un acronim.

Mai exact, prescurtarea CRBL are legătură, așa cum era de așteptat, tot cu muzica și vine de la sintagma Compun Rime Bine Legate. Astfel, numele de scenă al lui CRBL a fost obținut prin legarea într-un singur cuvânt a primelor 4 litere din sintagma amintită anterior.

Citeste si: Cine este soția lui CRBL și cum arată. Iată cum a început povestea de dragoste dintre cei doi

Ce vârstă are CRBL? 

CRBL s-a născut pe 30 iunie 1978, la Pitești, astfel că în anul 2022, acesta a împlinit vârsta de 44 de ani. Artistul își dedică în continuare o mare parte din timp pasiunii pentru muzică și dans. De-a lungul anilor a trecut de la balet la dansul modern sau sportiv, dar a reușit să impună și un stil de dans aparte, cunoscut sub denumirea de breakdance. 

În calitate de coregraf, CRBL a realizat coregrafii pentru artiști mari din România printre care și Anda Adam, Andreea Bănică, Andra, Corina sau B.U.G Mafia.

CRBL va vorbi despre viața sa profesională și personală în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Ediția va fi difuzată duminică, 6 noiembrie 2022, de la ora 22:00, la Kanal D. 

Citeste si: Cum arată și câți ani are fiica lui CRBL. De ce nu-și mai dorește soția artistului un alt copil