Ce vârstă are Laurențiu Duță și care a fost marea pasiune a cântărețului. Detaliul pe care puțini îl cunosc despre el

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 28 iun 2023, 02:55

Laurențiu Duță, cântăreț și compozitor român 

Sursa: instagram Laurențiu Duță

Numele lui Laurențiu Duță este asociat cu succesul trupei 3 Sud Est, acesta fiind parte din grupul muzical care a făcut furori în România. Iată ce vârstă are Laurențiu Duță, dar și care a fost marea pasiune a artistului în copilărie.

Laurențiu Duță  este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți din România, acesta devenind celebru alături de colegii săi din trupa 3 Sud Est. Iată ce vârstă are artistul și ce s-a întâmplat cu activitatea lui profesională după ce trupa s-a destrămat.

Cine este, de fapt, Laurențiu Duță și ce vârstă are? 

Laurențiu Duță face parte din categoria artiștilor care știu să își ascundă foarte bine vârsta din buletin.

Pe măsură ce anii au trecut, artistul a rămas fidel aceluiași look, astfel că doar cei mai atenți la detalii pot vedea semnele trecerii timpului pe chipul său. Laurențiu Duță a împlinit în anul 2022 vârsta de 46 de ani, artistul fiind născut pe 4 mai 1976 în Năvodari, Constanța. 

Din cei 46 de ani de viață, aproape 30 și i-a petrecut pe scenă. Artistul a debutat în anul 1992, iar începând din 1997 și până în 2008 a făcut parte din trupa 3 Sud Est, atât ca solist, cât și în calitate de compozitor.

Astfel, el este cel care a compus majoritatea albumelor trupei, piesele ajungând mai tot timpul în topurile radiourilor și fiind ascultate de foarte multe persoane. Ulterior, trupa 3 Sud Est a decis să se destrame, cei trei soliști pornind pe cont propriu. În cele din urmă, 3 Sud Est s-a reunit în anul 2014, artiștii luându-și angajamentul de a nu se mai separa niciodată.

Laurențiu Duță nu este doar un artist de succes, ci și un familist convins.

Acesta este căsătorit Ianula Duță din anul 2006, iar cei doi au împreună o fetiță.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Laurențiu Duță și Ianula, împreună de 15 ani! Vezi cum arată soția celebrului artist

Care a fost marea pasiune a lui Laurențiu Duță? 

Cu toate că majoritatea persoanelor nu și-l pot imagina pe Laurențiu Duță practicând o altă meserie, având în vedere că artistul este foarte devotat muzicii, în copilărie, acesta avea o mare pasiune. Astfel, puțini sunt cei care știu că Laurențiu Duță a fost campion județean la judo în copilărie, la categoria 37 de kilograme. Deși este pasionat de sport și ar fi putut să își construiască o carieră în această direcție, Laurențiu Duță a preferat muzica. 

Laurențiu Duță este următorul invitat în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Artistul se va afla față în față cu Denise Rifai și va răspunde la 40 de întrebări legate de viața lui personală și profesională. Emisiunea va fi difuzată la Kanal D duminică, 2 octombrie 2022, de la ora 22:00.

Citeste si: Cum a ajuns să arate astăzi rivala băieților de la 3 Sud Est în anii 2000 

 

Taguri: