Ce vârstă are micuța Emel din serialul „Totul pentru familia mea”. Aylin Akpinar este deja o mică vedetă

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 15 aug 2023, 01:05

Aylin Akpinar, actrița care joacă în serialul „Totul pentru familia mea”

Sursa: instagram Aylin Akpinar

Emel este mezina familiei Eren în serialul turcesc „Totul pentru familia mea”. Iată cine este și ce vârstă are actrița Aylin Akpinar.

Aylin Akpinar este deja o mică vedetă, chiar dacă are o vârstă fragedă. Ea o interpretează pe micuța Emel în serialul „Totul pentru familia mea”, producție turcească ce poate fi urmărită la Kanal D. Iată ce vârstă are Aylin Akpinar.

Aylin Akpinar, actriță de succes la o vârstă fragedă 

Aylin Akpinar este pasionată de actorie și chiar dacă are o vârstă fragedă, aceasta își ia foarte în serios toate rolurile și încearcă să intre cât mai bine în pielea personajelor pe care le interpretează.

Micuța vedetă s-a născut pe 11 mai 2012, astfel că în acest an a împlinit 10 ani. La vârsta la care alți copii se joacă, Aylin Akpinar merge pe platourile de filmare, învață replici complicate, la fel ca un actor cu acte în regulă. 

Până la vârsta de 10 ani, Aylin Akpinar a jucat deja în patru seriale turcești, unul dintre ele fiind „Mireasa din Istanbul”. Acum, telespectatorii Kanal D o pot urmări pe Aylin Akpinar în rolul micuței Emel, mezina familiei Eren în serialul „Totul pentru familia mea”.

Serialul a început la Kanal D pe data de 14 noiembrie 2022 și aduce în fața publicului povestea impresionantă a patru frați care rămân orfani și sunt nevoiți să se descurce singuri și să ia viața în piept.

Aylin Akpinar este o actriță foarte talentată, aceasta începând deja să câștige premii pentru activitatea sa. Pe contul personal de instagram, micuța actriță a postat un video în care apare în timp ce îi este înmânat un trofeu.

Purtând o ținută de gală și fiind vizibil emoționată, Aylin Akpinar a susținut și un discurs, actrița dezvăluind că este onorată să se afle pe o scenă atât de mare, alături de actori de seamă.

„Să îți vezi eforturile dând roade...ce poate fi mai frumos?(...) Mulțumesc foarte mult tuturor celor care m-au susținut, au votat și au transmis cele mai bune urări. Mă bucur să vă am!”, este mesajul pe care l-a postat Aylin Akpinar pe instagram.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Pe lângă rolurile pe care le-a interpretat în anumite seriale turcești, Aylin Akpinar a cochetat și cu modellingul, aceasta apărând într-un astfel de catalog.

Citește și: Cine este și câți ani are Su Burcu Yazgı Coşkun, superba actriță care interpretează rolul Asiye în noul serialul turcesc Totul pentru familia mea! Talentata actriță a debutat pe platourile de filmare la vârsta de 8 ani

Aylin Akpinar o interpretează pe Emel în serialul „Totul pentru familia mea”

În serialul „Totul pentru familia mea”, Aylin Akpinar dă viață personajului Emel. Emel este mezina familiei Eren și are parte de toată atenția fraților ei mai mari. Întreaga ei viață este dată peste cap după ce părinții mor, iar ea și frații ei rămân orfani. Cu toate acestea, pe cei 4 frați îi leagă sentimente puternice, Kadir, fratele cel mare, fiind dispus chiar să își dea viața pentru a-i proteja pe cei dragi.

„Totul pentru familia mea” este cel mai nou serial difuzat la Kanal D. Acesta face parte din programul TV al postului și poate fi urmărit la TV sau online, de luni până joi, începând cu ora 20:00. Este un serial care pune accentul foarte mult pe emoție, povestea fiind o adevărată lecție de viață. 

Citește și: Cine este și câți ani are Yiğit Koçak, chipeșul actor care interpretează rolul Ömer în noul serialul turcesc, Totul pentru familia mea! Telespectatorii îl cunosc din producția Dragoste și secrete!