Ce vârstă are Romanița Iovan. A devenit mamă la 42 de ani, iar de atunci este într-o formă fizică de invidiat: „Întotdeauna am zis că o sarcină te regenerează”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 20 oct 2023, 02:45

Romanița Iovan, creatoare de modă și femeie de afaceri

Sursa: instagram Romanita Iovan

Romanița Iovan este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România și chiar dacă anii au trecut, aceasta arată în continuare impecabil. Iată ce vârstă are Romanița Iovan.

Romanița Iovan a debutat ca fotomodel, aceasta fiind apreciată pentru calitățile ei fizice. Ulterior și-a dezvoltat o afacere tot în domeniul modei, însă nu și-a pierdut niciodată eleganța și rafinamentul. Iată ce vârstă are Romanița Iovan și cum reușește să se mențină în formă.

Romanița Iovan vârstă. Pe ce dată este născută creatoarea de modă? 

Făcând o paralelă între vârsta din buletin și aspectul fizic, Romanița Iovan se poate considera norocoasă.

Aceasta reușește cu brio să mascheze trecerea timpului, astfel că la vârsta de 58 de ani, vedeta se simte foarte bine și arată impecabil. Romanița Iovan s-a născut pe data de 3 octombrie 1964, la București, iar înainte de a se căsători cu pilotul Adrian Iovan, numele acesteia era Romanița Ciolcan.

 Romanița Iovan primește tot timpul complimente pentru felul în care arată și recunoaște că totul se datorează faptului că nu și-a neglijat niciodată corpul, ci a fost atentă la micile detalii.

Cu toate acestea, Romanița Iovan a ținut să precizeze că nu are intervenții estetice, dar că apelează la tot felul de trucuri de beauty, masajul fiind printre preferatele ei. 

„Nu există o vârstă la care să începi să te iubești. Dacă inima ta cere o schimbare, dacă natura nu ți-a oferit ce ai fi vrut să ai, în momentul ăla decât să ai probleme psihice mai bine să apelezi la un specialist.

Eu am în momentul de față 57 de ani, nu mi-am făcut până acum nici o intervenție de nici un fel, nici chirurgicală, nici non-invazivă, dar am dintotdeauna grijă de mine, din toate punctele de vedere. Poate și eu, la un moment dat, voi experimenta, niciodată să nu spui niciodată, nu exclud acest lucru.”, a spus Romanița Iovan, într-un interviu pentru click.ro. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Întrebată care sunt trucurile de frumusețe la care apelează, Romanița Iovan a dezvăluit că merge la masaj pentru a avea un corp tonifiat și o piele catifelată. Vedeta spune că își dorește să fie o mamă tânără în continuare, având în vedere că fiul ei are doar 16 ani. 

Citește și: Romanița Iovan: o viață frumoasă, dar marcată de tragedii. Cine a fost Adrian Iovan, fostul său soț și cum s-au cunoscut cei doi

Cum a schimbat-o sarcina pe Romanița Iovan?

Romanița Iovan este de părere că felul în care arată și se simte la 58 de ani se datorează și faptului că a devenit mamă după 40 de ani. Creatoarea de modă l-a adus pe lume pe fiul ei, Albert, la 42 de ani, iar atunci a simțit că organismul ei s-a regenerat. În plus, pentru a ține pasul cu fiul ei, Romanița Iovan este foarte activă, lucru care o ajută să se mențină în formă.

„Albert a avut un rol foarte important în viața mea, pentru că întotdeauna am zis că o sarcină te regenerează. Și dacă această sarcină a venit la 42 de ani, adică acum 15 ani, chiar am simțit o regenerare a organismului. Faptul că am un copil mic ca vârstă, că așa are 1,85, e mai înalt decât mine, mă ține în formă, mă ține activă.”, a dezvăluit Romanița Iovan.

Romanița Iovan vine duminică, 22 ianuarie 2023, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”. În ediția difuzată duminică, de la ora 22:00, cunoscuta creatoare de modă și femeie de afaceri va vorbi despre viața ei personală și profesională, dezvăluind care au fost cele mai frumoase, dar și cele mai grele momente din viața ei. 

Citește și: Romanița Iovan: drumul său spre succes a fost presărat cu sacrificii. Cum se menține aceasta în formă la 57 de ani

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.