Ce vârstă are Ronald Gavril, noul iubit al impresarei Anamaria Prodan. Diferența de vârstă dintre cei doi este mai mare de un deceniu

Author: Diana Ghita
Actualizat: 08 ian 2024, 11:50

Câți ani are Ronald Gavril

Sursa: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan și-a petrecut sărbătorile alături de iubitul ei, sportivul Ronald Gavril.

Renumita Anamaria Prodan a sărbătorit noaptea dintre ani în Las Vegas. Însă aceasta nu a petrecut singură, ci cu celebrul pugilist român, Ronald Gavril.

Anamaria Prodan a fost în SUA cu Ronald Gavril

Chiar impresara a dat de înțeles că ar fi împreună cu sportivul, prin multiplele fotografii pe care le-a postat cu el pe rețelele de socializare, în ultimul timp. 

Vedeta a decis să-și petreacă sărbătorile în Statele Unite, luându-l cu ea și pe Ronald Gavril, cu care s-a fotografiat în diferite ipostaze.

Cu ochii doar spre viitor așteptăm Anul Nou! Vă doresc un an plin de lumină, sănătate și împliniri! Eu sunt Anamaria Prodan, iar el este unicul Ronald Gavril”,  a fost mesajul impresarei, transmis cu ocazia Anului Nou, care a însoțit o poză cu ea și pugilistul.

Ba mai mult, recent, cei doi au fost nașii a doi îndrăgostiți care s-au căsătorit în Las Vegas.

Astfel, atât ipostazele apropiate în care s-au afișat, cât și lucrurile pe care le-au făcut împreună denotă că între ei nu ar fi doar o strânsă prietenie, ci o relație mult mai serioasă.

Citește și: ”Te iubesc, mama!” Anamaria Prodan, dor de mama sa. Impresara i-a adus un omagiu la Cimitirul Bellu

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ce diferență de vârstă este între Anamaria Prodan și Ronald Gavril

Însă, detaliul pe care puțini îl știu despre acest cuplu constă în diferența mare de vârstă dintre ei. Anamaria Prodan are vârsta de 51 de ani, iar Ronald nu are mai mult de 37 de ani. 

Totuși, în ciuda celor 14 ani dintre cei doi, aceștia par să se înțeleagă foarte bine, petrecând momente frumoase împreună.

Acest lucru este confirmat chiar de către impresara.

„Dumnezeule, sunt atât de fericită și mulțumită (n.r. pe plan sentimental). Mulțumesc omului de lângă mine, care este acum în viața mea, pentru câtă răbdare a avut și cât de frumos a știut să se poarte. Să gestioneze toată nebunia asta”,  dezvăluia Anamaria Prodan, în urmă cu ceva timp, în cadrul unui podcast.

De asemenea, la vârsta lui, sportivul se poate lăuda cu o avere de circa 5 milioane de dolari, transmite gsp.ro.

Acesta a obținut, în total, 24 de victorii și doar 3 înfrângeri la competițiile de box la care a participat până acum. În mare parte, sportivul concurează în SUA și în Mexic.

Citește și: Cine este bărbatul cu care s-a afișat Anamaria Prodan, chiar de sărbători! Este un celebru sportiv român

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.