Ce vârstă are și cine este Monica Tatoiu? Tot ce trebuie să știi despre una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din România

Author: Bianca Hriscu

Monica Tatoiu, femeie de afaceri din România 

Sursa: Facebook

Monica Tatoiu este celebră pentru că a condus afaceri de succes, dar și pentru aparițiile ei televizate. Iată cine este, de fapt, Monica Tatoiu și ce vârstă are.

Monica Tatoiu este un personaj cunoscut în spațiul monden din România. Pentru că a reușit să conducă afaceri de succes și care i-au adus sume importante de bani, vedeta a devenit celebră, iar ulterior, invitațiile pe care le-a onorat la diferite emisiuni de televiziune i-au adus un plus de popularitate. Descoperă ce vârstă are Monica Tatoiu, ce studii are vedeta și cum a reușit să câștige sume impresionante de bani. 

Monica Tatoiu vârstă. Câți ani are vedeta și ce face pentru a se menține în formă?

Monica Tatoiu primește frecvent complimente pentru felul în care arată, iar femeile sunt dornice să afle care sunt secretele de frumusețe ale vedetei. Monica Tatoiu reușește să își ascundă foarte bine vârsta, astfel că, la cei 65 de ani, celebra femeie de afaceri arată și se simte mai bine ca niciodată.

Monica Tatoiu s-a născut pe 21 iunie 1956.

La vârsta de 65 de ani, Monica Tatoiu este într-o formă fizică de invidiat. Vedeta a povestit că are un adevărat ritual pentru a-și proteja sănătatea și pentru a preveni apariția kilogramelor în plus. 

„Un shot de ghimbir, asta e dimineața și bineînțeles apă, multă apă. Eu beau cam trei litri de apă pe zi, atâta trebuie să nu te îngrași.

La unu fix, regulat, mâncare, după ce iau un aperitiv. E foarte important aperitiv să se producă digestia cum trebuie.

La unu fix mâncare, 30% proteine, 30% vegetale, 30% fibre și 30% fructe și următoarea masă după cinci ore la 18-18.30. Dacă te apucă foamea între mese, bei apă.”, acesta este ritualul care o ajută pe Monica Tatoiu să rămână la același număr de kilograme și să își protejeze sănătatea la vârsta de 65 de ani.

Pentru că vreme de foarte mulți ani a condus o cunoscută companie de produse cosmetice, Monica Tatoiu știe aproape totul despre creme și produse de îngrijire. Monica Tatoiu a povestit că din rutina ei zilnică nu lipsesc cremele contur pentru ochi, produsele pentru protecție solară, șampoanele dermato-cosmetice pentru a ține sub control psoriazisul, o boală cu care vedeta se confruntă de ani buni.

Astfel, pentru a arăta impecabil la vârsta de 65 de ani, Monica Tatoiu este foarte atentă la alimentație și folosește produse de beauty care să prevină apariția semnelor de îmbătrânire.

Citeste si: Stii ca Monica Tatoiu e pensionara cu acte-n regula? A dezvaluit ce pensie primeste lunar si am ramas cu gura cascata! Sotul ei castiga de SASE ori mai putin

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cine este Monica Tatoiu?

În ultimii ani, Monica Tatoiu a fost invitată frecvent în emisiunile de televiziune din România. În cadrul discuțiilor, vedeta a abordat diferite subiecte, atât despre viața personală, cât și cu referire la anumite evenimente petrecute în România. Foarte multe persoane o cunosc pe Monica Tatoiu de la TV, astfel că puțini sunt cei care știu cine este, de fapt, Monica Tatoiu. 

Monica Tatoiu este o cunoscută femeie de afaceri din România. Mai bine de un deceniu, aceasta a condus o cunoscută companie internațională de cosmetice, mai exact în perioada 1996-2008. Monica Tatoiu nu s-a ferit să spună că a început să muncească de la o vârstă fragedă, de la 16 ani, iar eforturile pe care le-a depus de-a lungul anilor au ajutat-o să strângă o avere considerabilă și să aibă o pensie impresionantă.

Monica Tatoiu a considerat întotdeana că educația este foarte importantă, astfel că și-a completat studiile cu un doctorat în matematică la Universitatea din Iași. Într-o postare pe facebook din 2016, Monica Tatoiu a vorbit despre studiile ei și despre timpul petrecut în școală.

„Am parcurs două perioade de studii doctorale: 1985-1992 și 1992-1998. Examene, articole publicate în străinătate. Ore de bibliotecă.”, spunea Monica Tatoiu în trecut.

Monica Tatoiu a cochetat și cu politica, astfel că, în anul 2004 a candidat la funcția de Primar General al Capitalei. Mai mult decât atât, Monica Tatoiu s-a implicat frecvent în discuții legate de egalitatea de șanse în România, considerând că acest aspect este foarte important pentru o bună funcționare a societății.

Monica Tatoiu, invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Monica Tatoiu va fi invitată în ediția de duminică, 10 octombrie 2021, a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Vedeta va lămuri aspecte ce țin de viața personală, dar și de cariera ei. 

Este cunoscut faptul că Monica Tatoiu nu ezită să își impună punctul de vedere, indiferent de situație, motiv pentru care a acceptat provocarea de a răspunde la cele 40 de întrebări adresate de Denise Rifai.

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” va fi difuzată duminică, 10 octombrie 2021, de la ora 22:45, la Kanal D.

Citeste si: Monica Tatoiu te invata cum sa faci cumparaturi inteligente cu bani putini