Ce vârstă are Virgil Ianțu și care este, de fapt, numele său real. Puțini știu acest detaliu despre cunoscutul cântăreț și prezentator tv

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 18 aug 2023, 00:15

Virgil Ianțu, prezentator de televiziune și cântăreț

Sursa: instagram Virgil Iantu

Virgil Ianțu este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România, dar și un cântăreț apreciat de public. Iată ce vârstă are Virgil Ianțu și care este numele său real.

Virgil Ianțu face parte de ani buni din showbizul autohton, însă sunt foarte puțini cei care știu care este, de fapt, numele real al cunoscutului cântăreț și prezentator TV. Iată ce vârstă are Virgil Ianțu și care este adevăratul său nume.

Virgil Ianțu vârstă. Când este născut prezentatorul de televiziune? 

Cu părul cărunt, Virgil Ianțu a rămas fidel aceluiași look ani buni, astfel că a reușit să își mascheze foarte bine vârsta.

Cântărețul și prezentatorul de televiziune a împlinit 51 de ani în 2022. Virgil Ianțu este foarte atent la alegerile pe care le face din punct de vedere alimentar, are un stil de viață sănătos și este activ, lucruri care îl ajută să se mențină în formă la vârsta de 51 de ani și să ascundă foarte bine trecerea timpului. 

Virgil Ianțu s-a născut pe 20 februarie 1971 în Timișoara, iar de-a lungul timpului s-a făcut remarcat atât ca prezentator de televiziune, cât și ca solist.

A făcut parte din Corul de Cameră Madrigal și din formația The Fifties, alături de Ștefan Bănică Junior.

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă iubita lui Virgil Ianțu. „Roxana mă face să mă simt cel mai norocos om din lume”

Care este numele real al lui Virgil Ianțu? 

Deși toată lumea îl cunoaște drept Virgil Ianțu, adevăratul nume al prezentatorului de televiziune este altul.

Mai exact, numele real este Virgil Gătăianțu. Considerând că este un nume de scenă destul de greu de pronunțat și dificil de ținut minte, Ștefan Bănică Junior a venit cu ideea de a-i pune o poreclă și astfel a luat naștere numele de scenă Virgil Ianțu. Acest lucru se întâmpla în anul 2000. Ulterior, Virgil Ianțu a mers la OSIM (Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci) pentru a-și înregistra numele de scenă.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Ianțu este porecla pe care mi-a dat-o Ștefan Bănică, iar când am început să fac televiziune, în perioada premergătoare, cei de la marketing, producție, patronat, au constatat că am un nume greu de reținut și de citit. În cele din urmă, am decis, de comun acord, să folosim porecla ca nume de scenă și așa am devenit Virgil Ianțu.

Eu sunt Virgil Ianțu Gătăianțu! Singura diferență de atunci versus acum este că Ianțu a devenit marcă înregistrată”, a povestit Virgil Ianțu, potrivit libertatea.ro.

Astfel, Virgil Gătăianțu a ajuns să fie cunoscut sub numele de scenă Virgil Ianțu, motiv pentru care a decis să continue să se prezinte în acest fel, făcând din numele său o marcă înregistrată.

În această duminică, Virgil Ianțu vine la „40 de întrebări cu Denise Rifai” pentru a dezvălui informații pe care mulți oameni nu le știu despre el.

Este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România, iar duminică, 20 noiembrie 2022, de la ora 22:00, Denise Rifai va încerca să îl descopere pe adevăratul Virgil Ianțu, cel care se află în spatele camerelor de luat vederi. 

Citește și: Cum arată fiica lui Virgil Ianțu. Adolescenta a împlinit anul acesta 17 ani și e de o frumusețe desăvârșită