Ce vârstă au copiii Elenei Băsescu. Fiica cea mare are 11 ani

Autor: Bianca Vidoi

Elena Băsescu

Sursa: Facebook Elena Basescu

Elena Băsescu este foarte fericită în rolul de mamă, iar aceasta nu ratează nicio ocazie să împărtășească momentele speciale de familie cu urmăritorii ei.

Elena Băsescu este fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu, iar aceasta se concentrează foarte mult asupra familiei sale, în special asupra copiilor cu care se mândrește. Deși a fost nevoită să treacă prin mai multe obstacole în viața ei amoroasă, Elena Băsescu a ajuns într-un punct incredibil al vieții ei personale. Iată ce vârstă au copiii Elenei Băsescu. 

Elena Băsescu are 3 copii

Elena Băsescu are 42 de ani, iar pe parcursul vieții sale a avut parte de mai multe relații amoroase până să decidă să se așeze la casa ei cu Bogdan Ionescu. Mariajul celor doi nu a durat decât patru ani, urmând ca în anul 2016 cei doi să decidă să meargă pe drumuri separate. Deși relația amoroasă nu a fost una de durată, Elena Băsescu și Bogdan Ionescu vor rămâne întotdeauna părinții celor doi copii pe care îi au, Sofia Anais, ce are 11 ani și Traian Junior, ce are 8 ani. 

Elena Băsescu a continuat căutarea marii sale iubiri, astfel și-a găsit fericirea în brațele lui afaceristului Cătălin Gheorghe. Acesta este cu 12 ani mai mic decât fiica fostului președinte al României, însă diferența de vârstă nu le afectează relația. În anul 2017 aceasta a dezvăluit pe pagina ei de Facebook că urmează să întâmpine pe lume un copil cu iubitul ei, iar în luna iunie a anului 2018 s-a născut Băsescu Anastasia, având astfel 5 ani, potrivit digi24.ro.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Fiica cea mare are 11 ani

Elena Băsescu își dorește ca cei trei copii pe care îi are să primească un tratament special de ziua lor de naștere, iar fiica cea mare a acesteia a avut parte de o zi de neuitat în anul 2023. Mama Sofiei a decis să îi planifice acesteia o zi care să cuprindă toate activitățile pe care le iubește. Elena Băsescu i-a pregătit o zi de naștere de basm, pe malul lacului Snagov, acolo unde fiica ei cea mare s-a dat cu placa pe Lacul Snagov. 

Citește și: Pe 4 noiembrie este ziua de naștere a lui Traian Băsescu. Câți ani are fostul președinte al României? Împlinește o frumoasă vârstă

Sofia Anais îi seamănă foarte mult Elenei Băsescu, cele două împărțind aceleași pasiuni, precum echitația. Elena Băsescu a vrut să împărtășească momentele cu urmăritorii ei de pe Facebook, astfel a postat o poză în care ea se lua în brațe cu sărbătorita, simțindu-se chiar și prin ecran conexiunea dintre cele două.

Cine o ajută pe Elena Băsescu cu creșterea copiilor ei 

Elena Băsescu și-a dorit întotdeauna să fie o mamă implicată în creșterea copiilor săi, așa că a decis să se dedice complet acestora, în special în prima parte a vieții lor. Deși nu a fost ușor să se descurce fără ajutorul bonelor, aceasta i-a avut aproape pe membrii familiei sale, dar și a partenerilor ei. 

Elena Băsescu a punctat în mai multe declarații că și-a dorit foarte mult să devină mamă, motiv pentru care vrea să petreacă cât mai mult timp alături de cei mici, pentru a le observa creșterea și dezvoltarea. Atunci când simte că are nevoie de câteva momente de liniște le cere ajutorul bunicilor sau taților copiilor.

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.