Ce vedem astăzi, în serialul “O dragoste”, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
video Foto(7)

“O dragoste”, serialul difuzat la Kanal D, care a cucerit rapid inimile publicului încă de la primul episod, continuă în această seară, cu un nou episod în care tensiunile și orgoliile continuă să surprindă privitorul.

Una dintre actrițele cu o carismă deosebită în rândul fanilor producțiilor de gen, este Evrim Alasya, frumoasa actriță care interpretează, în serialul “O dragoste”, rolul personajului Kîvîlcîm Arslan, directoare a unui renumit liceu din Istanbul.

Citește și: Mioara Roman nu avea nici 20 de ani când s-a măritat prima dată. Este incredibil unde l-a cunoscut pe primul soț

Ce vedem astăzi, în serialul “O dragoste”, la Kanal D

Kîvîlcîm este mama a două fete, divorțată, o femeie frumoasă, modernă, care susține cu tărie independența femeii în societate. Cu toate acestea, Kîvîlcîm se va confruntă cu situații neașteptate, ce vor stârni conflicte între generații, dar și între stilurile de viață și valorile de familie.

“Personajul pe care îl interpretez este complex și regăsesc în el portretele unor femei pe care le cunosc.

K
î vîlcîm este fermă în convingerile sale, în ceea ce privește viața, independența femeii în societate și valorile morale, dar și sensibilă, empatică. E o femeie puternică și a cărei vulnerabilitate ni se dezvăluie pas cu pas, atât în relația uneori dificilă, cu fiica sa cea mare, cât și cu bărbatul de care se îndrăgostește”, spune actrița Evrim Alasya.

În această seară, de la ora 20:00, în noul episod al serialului “O dragoste”, difuzat la Kanal D, Kîvîlcîm va fi pusă în față unei noi situații neașteptate.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Kîvîlcîm, o femeie educată, modernă, care crede cu tărie în independența femeii în societate, primește cu stupoare vestea că este dată în judecată pentru discriminare, în urma unui incident din trecut în care au fost implicate

Kubra și sora acesteia. Kîvîlcîm ia imediat atitudine, atunci când primește înștiințarea de a se prezenta la tribunal și, cu ajutorul avocatului Can, ea speră să rezolve situația dificilă prin care este nevoită să treacă.

Citește și: Petre Roman, ultimele cuvinte pentru Mioara: „Arată foarte bine”. Ce a vrut să spună fostul ei soț

Omer face pași mici, dar siguri, către inima lui Kîvîlcîm, de care simte că s-a îndrăgostit.

Cei doi vor petrece clipe minunate împreună alături de Cimen și Metehan, cei doi copii ai acestora. Pe de altă parte, Omer încearcă să finalizeze procesul de divorț cu soția sa, aceasta nedorind să renunțe la mariajul său. Omer va fi nevoit să îi ceară ajutorul, în această situație, fratelui său, Abdullah, dar răspunsul acestuia îi va șoca.

Doga trece printr-o perioadă de adaptare cu familia lui Fatih și simte nevoia să petreacă timp cât mai mult alături de soțul său.

Mai mult, Doga va fi pusă într-o situație neplăcută de către familia lui Fatih, atunci când aceștia află că tânăra noră se comportă <nepotrivit>, în societate. Frumoasa Doga va avea un șoc atunci când soțul său le va da dreptate părinților săi în ceea ce o privește, și va lua o decizie radicală.

Dacă va reuși Kîvîlcîm să o determine pe Kubra, femeia care a acționat-o în judecată, să renunțe la acest demers care îi poate schimbă dramatic viața și ce implicare va avea Omer în această situație, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D. Producția poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.