Akif recurge la un gest extrem după moartea fiului său. Ce vedem astăzi, într-un nou episod al serialului “Totul pentru familia mea”, de la 20:00, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 21 aug 2024, 10:15

În această seară, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea”.

Noul sezon al serialului ”Totul pentru familia mea” a intrat aseară în casele românilor, iar în această seară, de la 20:00, continuă sarabanda întâmplărilor ieșite din comun.

Citește și: Yiğit Koçak, Ömer din serialul ''Totul pentru familia mea'': ''Când te îndrăgostești, la început totul pare în regulă, pentru că se spune că dragostea este oarbă''

Ce vedem astăzi, într-un nou episod al serialului “Totul pentru familia mea”

În episodul din această seară, o regăsim pe Asiye îndurerată de pierderea lui Doruk. Akif, mustrat de conștiință că a “contribuit” la moartea fiului său, recurge la un gest extrem. Întâmplarea face ca Mahir, un tânăr aflat în apropierea bărbatului, să intervină în această situație dramatică.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Berk își surprinde mama că ascunde ceva de el și investighează acest aspect împreună cu iubita sa, Aybike. Tânăra află că secretul ascuns de Ayla are legatură cu mama biologică a lui Berk, dar și a lui Elif, Serpil Cetin, și îi spune totul mamei sale, Șengul. Femeia, care a tăinuit uciderea lui Serpil, favorizând-o pe Ayla, se teme ca Aybike să nu îi dezvăluie lui Berk adevărul.

Citește și: Akin Akinozu, mesaj sfâșietor, la câteva zile de la decesul mamei sale! „Mi-am pierdut eroul!” Celebrul actor este îngenunchiat de durere și trece prin cea mai dificilă perioadă a vieții sale

Cum decide Akif să îl răsplătească pe tânărul Mahir, pentru faptele sale uluitoare și, daca va afla Berk că el și Elif sunt frați, puteti afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat numai la Kanal D.

Productia poate fi urmărită cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, de la 20:00, la Kanal D.

 


În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.