Ce vedem in penultimul episod din “Prizoniera destinului”, in aceasta seara, de la ora 20:00! Sakine, vis implinit

Autor: Oana Picerea

Avem primele imagini din episodul din aceasta seara. Nesrin este mai afectata de trecut ca niciodata.

Nu trece niciun moment fara sa nu rememoreze trecutul si suferinta traite in copilarie. Ca un facut, Sakine isi aminteste de fiica ei, Gulbin, care a fugit de acasa, in adolescenta, acuzand niste lucruri teribile pe care le-a trait la vremea aceea, insa Sakine nu a crezut-o. femeia isi doreste ca macar o data sa-si revada fiica, pe Gulbin, despre care nu mai stie nimic de ani buni.

In urma celor povestite de mama Sakine, in legatura cu Gulbin, Zeynep decide, impreuna cu Baris, sa isi caute sora. Niciunul nu banuieste ca aceasta este chiar langa ei, de zile bune.

Nuh traieste momentul mult visat. Cemile, care si-a dat seama ca a facut o greseala teribila parasindu-si sotul, vrea sa se intoarca acasa. Nuh este in culmea fericirii.

Citeste si: Demet Ozdemir și cântărețul Oğuzhan Koç au pus capăt poveștii lor de iubire? Ce se întâmplă de fapt între cei doi, după un an de relație!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce se intampla, insa, atunci cand Sakine, da nas in nas cu Nesrin si o recunoaste ca fiind fiica ei, Gulbin?

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Prizoniera destinului”, la Kanal D.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.