Ce VEDETA din Romania s-a casatorit in SECRET

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:46

Anca Neacsu fost componenta a trupei ASIA s-a casatorit in Turcia cu iubitul ei de aceeasi origine si pentru ca tocmai s-au intors in tara ei au fost asteptati in aeroport de un reporter "CanCan TV".

"Ieri ne-am casatorit. In decembrie m-a cerut de nevasta. Acolo ne-am facut actele si aici nunta. Am fost emotionata si n-am inteles nimic din slujba. Nu am respectat traditiile turcesti si ne-am cununat pe iaht. O sa am cea ma frumoasa rochie de mireasa din lume, nu am strasuri, pietre, perle si este foarte simpla si draguta", a povestit cantareata.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/anca-f0ded8811639fa7c53b7a86dbda4d3e0.jpg

 

Acestia au spus ca in luna de miere ar vrea sa mearga in Bali sau cel putin asa isi doreste Anca, cel putin. Certificatul

de casatorie in Turcia este ca un carnet putin mai lung. "Normal ca mi-am invitat si fostele mele colege si suntem foarte, foarte fericiti, dar foarte obositi. Noi ne-am facut casa si in Turcia si avem si aici, asa ca nu conteaza unde vom sta important este sa fie iubire. Dupa nunta am zis sa ne mai plimbam prin Turcia i asa fel incat sa ma pot bucura de noua mea casa de acolo, ca pana acum nu am avut timp", a punctat Anca.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”