CE VEDETA din Romania si-a criticat DUR prestatia fostului SOT in ASTERNUTURI VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:05

Doamne, mare ti-e gradina, iar la D-Paparazzi am trait s-o auzim si pe asta! O vedeta, proaspat divortata, isi critica dur fostul sot… la capitolul “prestatie in asternut”.

 In 2012, artistul Jorje si-a anuntat cu surle si trambite…divortul. Ca sa-i dea peste nas, imediat dupa despartire, fosta lui sotie, Alina Craciun i-a demonstrat ca poate supravietui si fara el. Si-a gasit imediat un alt suflet pereche, care bineinteles il intrece cu muuult pe ex-ul…Jorjee!

Opaaa! Alina da de inteles ca viata sexuala scartaia, in casnicia ei cu frumuselul artist! Sa fi fost si asta motiv de divort?! Posibil…ca doar sexul e mega important, intr-o relatie!

Acum este atat de fericita, incat abia asteapta sa-si puna pirostriile, in acest an! Se casatoreste cu omul de afaceri, Ilan.
Jorje oare e pe lista de invitati?!

Pentru ca vorbele Alinei Craciun pot influenta orice domnisorica dornica de a avea o relatie cu mult prea ravnitul burlac, Jorje…Nu ne place ca l-a cam…facut de ras!

Dana Savuica si sotul ei, Razvan, formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Chiar daca povestea lor de amor dureaza de mai bine de 20 de ani Dana isi aminteste si acum, cu lux de amanunte, prima lor intalnire! Ce-a facut Razvan ca sa-i cucereasca inima divinei blondine? Pai ia stati sa aflati!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?