Ce vedetă va boteza copilul pe care Georgiana Lobonț îl poartă în pântece: „Viitorul nostru finuț”. Cele două familii au sărbătorit vestea cea mare

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 19 iul 2023, 14:38

Chiar Cristina Spătar este cea care a anunțat că va boteza copilul Georgianei Lobonț și al lui Rareș Ciciovan

Sursa: Instagram

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan se bucură de cea mai frumoasă perioadă din viața lor, căci artista este însărcinată pentru a treia oară. Cei doi soți au ales, deja, nașa de botez a copilului lor, iar evenimentul a fost serbat la restaurant.

Georgiana Lobonț este însărcinată pentru a treia oară, iar o vedetă de la noi îi va boteza copilul. Artista este în culmea fericirii, iar soțul ei nu și-a putut stăpâni lacrimile câteva ore. 

Cine va boteza copilul pe care Georgiana Lobonț urmează să îl aducă pe lume

Și-au dorit foarte mult să mai aibă un copil, iar dorința le-a devenit realitate. Georgiana Lobonț este însărcinată în aproximativ șase săptămâni, dar a stabilit, deja, cine vor fi părinții spirituali ai micuțului sau ai micuței.

Cristina Spătar și proaspătul ei soț, Vicențiu Mocanu, vor fi cei care vor boteza copilul Georgianei Lobonț,  care, conform calculelor aproximative ale artistei, urmează să vină pe lune în prima lună de primăvară.

Chiar Cristina Spătar este cea care a anunțat că va boteza copilul Georgianei Lobonț și al lui Rareș Ciciovan, prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele de socializare. Aceasta a postat o fotografie în care apare alături de soțul ei și de Georgiana, dar și de Rareș, alături de cuvintele:  „Alături de oameni dragi sufletului nostru, atât de curați sufletește...

și de viitorul nostru finuț”.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cum a dat Georgiana Lobonț vestea cea mare

Săptămâna trecută, în timp ce se afla în mașină, Georgiana Lobonț le-a dat vestea cea mare fanilor ei din mediul online. Cu ochii în lacrimi și cu un zâmbet mai mare ca niciodată, artista a anunțat că va mai avea un copil.

„Nu știu dacă e bine să fac chestia asta, dar nu-mi vine să cred! Ce arată aici?! Două liniuțe! V-am spus că o să fiți primii care o să aflați atunci când o să rămân însărcinată și așa se pare. Tremură toată carnea pe mine. Nu-mi vine să cred că sunt gravidă! Vai de capul meu, o să mai avem un copil! Nu îmi vine să cred! Mi-a întârziat menstruația și am zis că mai aștept câteva zile.

Ne-am oprit pe drum, în mălai (n.r. – lan de porumb) l-am făcut. Sunt foarte fericită!”, a transmis aceasta, atunci.

Citește și: ,,Ar fi tare să mai fac o fată" Georgiana Lobonț, dezvăluiri despre sexul copilului. Cum a reacționat soțul ei când a aflat

Nașa lui Armin Nicoară a recunoscut că au fost câteva persoane care au mustrat-o, deoarece a anunțat sarcina mult prea devreme, dar aceasta a mărturisit că bucuria a fost atât de mare, încât nu a putut să se abțină.

Nici soțul ei, Rareș Ciciovan, nu își poate ascunde emoțiile și, de fiecare dată când vorbește despre sarcină, lăcrimează. Acum, cei doi așteaptă să afle sexul bebelușului, lucru ce îi va mai ține câteva zile cu sufletul la gură.