Ce vezi ciudat in aceasta imagine? Unui tanar i s-a facut rau cand a descoperit asta in sandvisul pe care si-l comandase

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 24 sep 2020, 14:05

Un tanar din Statele Unite a avut parte de o intamplare pe care cu siguranta nu o va uita prea curand.

Matt Jones a intrat intr-un celebru lant de fast food-uri si si-a comandat un sandvis pentru a-si potoli foamea. Nu mica i-a fost insa mirarea in momentul in care in interiorul lui, printre frunzele de spanac, a gasit un sobolan mort.

"M-am blocat cand l-am vazut, ma bucur ca nu am apucat sa musc din el. Am inceput sa rad cand am realizat ce se intampla, dar nu pentru ca as fi fost amuzat, ci pentru ca nu imi venea sa cred ca se poate intampla asa ceva", a declarat baiatul.



El a facut plangere si a primit scuze din partea reprezentantilor magazinului, care l-au asigurat ca vor investiga incidentul. Voi cum ati reactiona daca ati pati asa ceva?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.