Ce vezi ciudat la corpul acestei fete? Se mandreste ca a slabit 15 kilograme, dar uite ce ii zic toti cei care se uita la trupul ei

Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 07:58

Tanara din imaginea alaturata face furori pe Instagram, retea de socializare pe care a reusit sa stranga peste 469.000 de fani.

Ea nu a aratat insa asa dintotdeauna. Rafaela Ravena, in varsta de 23 de ani, a decis sa faca o transformare radicala in momentul in care din ce in ce mai multe persoane ii spuneau ca este grasa.

Astfel, ea a slabit aproximativ 15 kilograme intr-un an de zile si a ajuns sa aiba un corp tonifiat, plin de muschi, nivelul de grasime fiind la doar 10%.

Acum este foarte multumita de felul in care arata, insa se confrunta foarte des cu critici si cu vorbe potrivit carora si-a dobandit muschii apeland la steroizi.



Pentru a demonstra ca nu este asa, Rafaela si-a facut chiar un test, ale carui rezultate ii dau dreptate. Ea a recunoscut totusi ca la inceput a luat un supliment cu testosteron.

A renuntat insa in scurt timp la el deoarece ii aparuse par pe corp iar fata i se umpluse de cosuri. Voua vi se pare ca arata bine acum?

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”