Ce voce dumnezeiasca are protagonistul Taner Olmez din serialul Doctorul minune! Ali Vefa canta intr-o formatie alaturi de alt actor celebru. Asculta-l si tu mai jos!

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 31 aug 2021, 08:38
Taner Olmez, protagonistul din Doctorul minune este solist in formatia Baraber

Taner Olmez alias Ali Vefa din serialul "Doctorul minune" este pasionat de muzica si canta alaturi de mai multi prieteni in formatia "Barabar."

Formatia Barabar care ii are in componenta pe actorii Serkan Keskin si Taner Olmez si-au lansat la sfarsitul anului 2020 un alt album muzical.

Taner Olmez din serialul "Doctorul minune" canta in formatia "Baraber"

Grupul si-a format repede propriul stil muzical cantand muzica folk turceasca. Au conceput melodii precum Feridem, Oh Oh, The Bride Crossed The Bridge, My Wing Was Touched By Love, I Walk On Thorns, My Mother Nets Sit By My Bedside, Lingo Lingo Bottles.

Citeste si: Cum a devenit tanarul Taner Olmez, "Doctorul minune"? Iata cum a dobandit carismaticul actor cel mai important rol de pana acum din cariera sa!

Videoclipul pentru "Feridem", primul cantec de pe album a fost lansat sub casa de productie. In prezent clipul are peste 17 milioane de vizualizari pe Youtube.

Formatia Baraber este formata din:

Caner Malkoç: Clarinet, Saxofon, Flaut

Cihan Tanriverdi: Chitara electrica

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fırat İkivri: Chitara acustica, chitara electrica

Free Stone: Tobe

Serkan Keskin: Chitara bass

Serkan Polat: Djembe, Congas, Bongo, Floor Tom

Sibel Altan: Erbane, Shaker

Taner Ölmez: Voce

Publicul din Romania l-a cunoscut pe talentatul Taner Olmez cu ani in urma, in anul 2014, cand a jucat in serialul "Yaman", unde a interpretat rolul Mert, un tanar visator si romantic si ulterior in serialul "Kosem", acolo unde a jucat rolul Printului Osman, unul dintre fii Sultanei Kosem, ce i-a adus mare succes.