Ce zodie ești dacă te-ai născut în octombrie? Află cum faci calculul corect pentru a afla zodia ta

Autor: Amalia Georgescu

Află ce zodie ești dacă te-ai născut în octombrie 

Sursa: canva.com

Te-ai născut în luna octombrie și nu știi cu exactitate ce zodie ești? Ei bine, pentru a face calcul corect și a afla zodia trebuie să ții cont de ziua lunii în care te-ai născut.

Dacă te-ai născut în luna octombrie, există două semne zodiacale care îți pot influența existența. Astfel, pentru a afla ce zodie ești trebuie să te raportezi la ziua lunii în care te-ai născut. Fiecărei zodii îi este atribuită o anumită perioadă a lunii și din acest motiv cei născuți la început de octombrie sunt o zodie, în timp ce persoanele născute la finalul lunii octombrie sunt nativii unei zodii diferite.

Iată care sunt cele două zodii ale lunii octombrie.

Ce zodie ești dacă te-ai născut la începutul lunii octombrie?

Pentru că zodiacul european este compus din 12 zodii, oamenii cred greșit că fiecare lună a anului corespunde unei anumite zodii. În realitate, zodia este calculată în funcție de ziua nașterii. Astfel, persoanele care sunt născute la începutul lunii octombrie sunt zodia Balanță. 

Zodia Balanță, cea care deschide luna octombrie, este o zodie de Aer. Zodia Balanță începe pe data de 23 septembrie și se încheie pe 22 octombrie, ceea ce înseamnă că domină aproape toată luna octombrie. Având în vedere acest lucru, majoritatea persoanelor care s-au născut în luna octombrie sunt în zodia Balanță.

Despre nativii din zodia Balanță se știe că sunt oameni puternici, hotărâți și care iau decizii asumate.

De cele mai multe ori, acești naitivi sunt imparțiali și au capacitatea de a judeca lucrurile corect, motiv pentru care apropiații le cer sfatul atunci când se confruntă cu probleme delicate. Nu este deloc întâmplător faptul că nativii din zodia Balanță se descurcă de minune în meserii în care trebuie să le facă dreptate celor cu care interacționează, astfel că mulți nativi aleg o carieră în domeniul juridic.

Persoanele născute în luna octombrie, în semnul Balanței, sunt mai tot timpul în căutarea echilibrului. Aceste persoane sunt de părere că există mereu o cale de mijloc, indiferent de situație, astfel că nu vor renunța până nu o vor găsi. 

Nativii zodiei Balanță sunt deschiși, veseli, optimiști și comunică foarte bine cu cei din jurul lor. Aceste persoane vor face până și imposibilul ca lucrurile să meargă bine în viața lor.

În plus, persoanele născute la început de octombrie, în zodia Balanță, vor fi mereu atente și la nevoile celor din jur, astfel că nu vor ezita să îi ajute pe cei care vor avea nevoie de sprijin.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Te-ai născut în luna octombrie? Descoperă cum îți poate influența viața luna în care te-ai născut

Ce zodie ești dacă te-ai născut la finalul lunii octombrie?

În cazul în care te-ai născut la final de octombrie, mai exact începând cu data de 23 octombrie, atunci zodia ta este Scorpion. 

Zodia Scorpion este cea care încheie luna octombrie. Practic, această zodie de Apă începe pe 23 octombrie și durează până pe 21 noiembrie. 

Persoanele născute în zodia Scorpion sunt mereu gata să dea totul pentru a obține ceea ce își doresc. Dacă vor ceva cu adevărat, acești nativi vor lupta cu toate armele pentru ca visul lor să devină realitate. Scorpionii, deși par ușor retrași, în realitate au nevoie de foarte multă afecțiune. Cu toate acestea, rar vor cere sau vor da impresia că au nevoie de iubire, având în vedere că acești nativi ai zodiacului sunt foarte orgolioși.

Născuți la finalul lunii octombrie, Scorpionii sunt pasionali, puternici, iar în relațiile de cuplu pot avea de pierdut din cauza geloziei excesive. Un defect al acestor persoane este că sunt foarte posesive și dacă iubesc un lucru sau o persoană, atunci vor vrea totul doar pentru ei.

Citeste si: Care este scopul tău în viață în funcție de zodia în care te-ai născut? Descoperă-ți destinul

 

Taguri: