Ce zodii sunt concurenții de la Casa iubirii. Cine este cel mai fals, dar și cel mai impulsiv concurent, potrivit zodiacului

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 10 sep 2024, 22:54

Știai că patru din concurenți împart aceeași zodie?

Sursa: colaj

Ce zodii sunt concurenții din Casa Iubirii. Poate mulți vă întrebați ce zodie sunt concurenții de la Casa Iubirii și dacă, într-adevăr, caracteristicile zodiacului se potrivesc caracterelor acestora.

La intrarea în emisiune, fiecare concurent este întrebat de ceilalți curioși ce zodie este. Astfel, concurenții își fac o idee despre cât de bine s-ar înțelege între ei. Ei bine, acum a venit momentul să afli câteva din zodiile concurenților de la Casa Iubirii. 

Citește și: Legătura neștiută dintre Patrick și Bianca Giurcă, noua concurentă din Casa iubirii. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi tineri

Ce zodii sunt concurenții din Casa Iubirii

Ce zodii sunt concurenții din Casa Iubirii. Ei bine, iată ce zodii sunt unii din concurenții din Casa Iubirii și dacă într-adevăr se potrivesc caracteristicile zodiei cu felul în care se prezintă concurentul în emisiune. 

Patrick: berbec

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Patrick este zodia Berbec. Persoanele din această zodie sunt energice, pasionale și pline de viață. Berbecul tinde să inițieze acțiuni, să fie lider și să deschidă noi drumuri. Este orientat spre acțiune și decizii rapide. De asemenea, berbecii sunt cunoscuți pentru spiritul lor îndrăzneț și sunt gata să își asume riscuri. 

Julia, Gagea, Rebecca și Alexandra: rac

Cei născuți în zodia rac sunt intuitivi și au o legătură profundă cu lumea interioară și cu sentimentele.

Deși sunt sensibili, Racii sunt și inițiatori, în special când vine vorba de a proteja pe cei dragi sau de a crea un mediu familial sigur. Ei iau inițiativa în relațiile apropiate și în problemele domestice. 

Sebastian: gemeni

Sebastian este gemeni. Gemenii excelează în conversație, analiză și înțelegerea conceptelor complexe. Gemenii sunt extrem de flexibili și adaptabili. Aceștia se simt confortabil cu schimbările și își pot ajusta rapid comportamentul și gândirea în funcție de situație.

Cu toate acestea, se spune despre gemeni că au două fețe și sunt dificil de „citit”. 

Virginia: balanță

Virginia este zodia Balanță. Balanțele sunt sociabile, rafinate și au o apreciere profundă pentru frumusețea și estetica din jurul lor.

Balanțele sunt parteneri romantici și iubitori, având o mare nevoie de a se afla într-o relație armonioasă. Ele caută un partener cu care să împărtășească o legătură profundă și care să le ofere stabilitate emoțională.

Sunt devotate și caută mereu să mențină un echilibru între nevoile proprii și cele ale partenerului. Totuși, dorința de a evita conflictele le poate face uneori să își reprime propriile sentimente.