Ce zodii sunt concurenții din Casa iubirii. Balanța și Gemenii au șanse mari să se căsătorească în acest an

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 11 ian 2023, 02:45

Astrologul Ana Maria Ticea a oferit primele previziuni în funcție de semnul zodiacal sub care se află fiecare concurent din Casa iubirii. Ce zodii au cea mai bună compatibilitate în luna aprilie?

Astrologul Ana Maria Ticea, invitată în emisiunea ”Culisele iubirii”, a oferit primele previziuni astrale în funcție de zodia fiecărui concurent din ”Casa iubirii” și a dezvăluit cine are șanse mari să se îndrăgostească în luna aprilie. Balanța și Gemenii au șanse foarte mari să se căsătorească în acest an.

Zodiile care au mari șanse să înceapă o poveste de dragoste în luna aprilie în Casa iubirii

Astrologul a precizat că steliumul de planete în semnul Peștilor ne îndeamnă să iubim necondiționat, să ne ascultăm inima, să dăm frâu liber iubirii și să pășim cu dreptul pentru a ne găsi jumătatea. Ana Maria Ticea a dezvăluit că sunt șanse foarte mari ca dragostea să plutească în aer în Casa iubirii în această lună. Ce zodii sunt concurenții și cine are cea mai bună compatibilitate:

Berbec

Radu este zodia Berbec. Compatibilitatea dintre zodia Berbec, care este guvernată de planeta Marte, și zodia Taur, guvernată de Venus, este una extrem fericită din punct de vedere astrologic. Dragostea dintre ei poate fi extrem de puternică și se poate construi o conexiune foarte bună între ei.

Bărbatul Berbec este intrigat de femeia Taur, el întotdeauna căutând acea voluptate, acea femeie voluptoasă, acea femeie frumoasă, care să fie gata să guste din fiorii iubirii.

Robert se află și el în zodia Berbec. Bărbatul din această zodie este extrem de puternic și nu va renunța prea ușor, îi place cel mai mult competiția, iar acest lucru s-a observat la Robert în aceste zile.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Taur

Kinga este zodia Taur, iar norocul pare că îi bate la ușă în această lună.

Destinul este de partea ei, nodul se află în Taur și va sta acolo până în iulie 2023. Nativii Taur se află într-o zonă karmică, în care se întâmplă lucruri predestinate pentru ei. Taurii au mari șanse să se îndrăgostească în perioada următoare.

Astrologul a dezvăluit că cea mai frumoasă compatibilitate în astrologie este cea dintre Berbec și Taur. Este o combinație foarte fericită și benefică, ceea ce înseamnă că Radu și Kinga s-ar putea îndrăgosti unul de celălalt.

Larisa și Doriana, la rândul lor, se află în zodia Taur. Astrologul spune că legătura specială dintre cele două gemene este extrem de puternică, însă vor găsi o cale să se înțeleagă și să nu existe certuri între ele din cauza bărbaților.

Gemeni

Bianca și Corina sunt zodia Gemeni. Gemenii s-au simțit un pic încurcați în ultima vreme, având în vedere că luna neagră în ultimele 9 luni le-a cam dat bătai de cap.

În această perioadă nativii Gemeni sunt confuzi. Bianca s-ar putea afla într-un moment al vieții în care îi este foarte greu să ia o decizie, iar acesta este și motivul pentru care este confuză. Gemenii sunt jucăuși, lor le place să testeze partenerii, să-i pună la tot felul de încercări.

Nativii Gemeni se vor focusa mai mult pe carieră decât pe dorința de a-și întemeia o familie.

Rac

Cristian se află în zodia Rac. Racii, în general, nu trebuie să pornească la atac, ei simt și sunt cu un pas înainte și doi înapoi, își calculează foarte atent fiecare mișcare. Nativii Raci nu sunt direcți, ei acționează cumva în zig zag, ei își învăluie persoana pe care o doresc și abia după ce o învăluie o prind cu cleștișorii.

Leu

Mihai este zodia Leu. Bărbatul Leu face parte din același trigon al semnelor de foc, este luptător, impunător, îi place să fie în centrul atenției, să strălucească și să ia asupra lui toată atenția. Va fi o luptă de putere între Leu și Berbec, fiecare va dori să cucerească acea persoană pe care o dorește.

La rândul lor, Iolanda și Flavius se află în zodia Leu. Iolanda a bătut în retragere după ce a atacat-o pe Bianca. 

Citeste si: EXCLUSIV! Incredibil ce înălțime are Kinga din reality-show-ul Casa Iubirii! Frumoasa blondă cu trupul de gimnastă a pus ochii pe Radu

Fecioară

 Nativii din zodia Fecioară au șanse foarte mari să se căsătorească până la sfârșitul anului.

Balanță

Balnțele au șanse mari să se căsătorească în acest an.

Scorpion

Ștefania este în zodia Scorpion. Tânăra s-a întors împotriva Biancai, despre care spune că este falsă. Ștefania este de părere că colega s-a este prefăcută iar băieții vor vedea acest lucru la un moment dat.

Săgetator

Sorin este în zodia Săgetator. Pentru nativii Săgetatorii urmează o perioadă foarte frumoas, se vor îndrăgosti așa cum nu au mai făcut-o niciodată. În cazul lui Sorin, acest va găsi o muză care îl va convinge să ia decizia de a se muta alături de ea. Femeia Leu ar putea fi cea care îl va convinge să ia cea mai bună decizie în viața de cuplu.

Vărsător

Cătălin este în zodia Vărsător.  Vărsătorii sunt foarte bine aspectați în această perioadă, deoarece, Marte se află în semnul Vărsătorului până pe 15 aprilie, astfel mai au timp să se afirme. Ei sunt foarte liberi, sunt oameni foarte independenți. Nu suportă controlul și gelozia.

Citeste si: Cine este cel mai înalt băiat din reality-show-ul Casa Iubirii. Declarații explozive ale concurentului cu cea mai mare înălțime: "Vreau pe cineva să mă înnebunească"