Ce zodii sunt vedetele Kanal D? Personalitatea lor este descrisă perfect de caracteristicile zodiilor în care s-au născut

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 18 sep 2024, 10:34
zodii-vedete-kanal-d Foto(5)
Denise Rifai, Ilinca Vandici, Andreea Mnatea și Dan Negru
Sursa: Colaj Facebook

Personalitatea noastră poate fi influențată pe parcursul vieții, însă caracteristicile de bază sunt cele oferite de zodia în care ne-am născut, iar acestea sunt zodiile vedetelor Kanal D.

Zodia pe care o avem are un impact puternic asupra personalității noastre, iar deși pe parcursul vieții ne modelăm comportamentul în funcție de oamenii pe care îi avem în jurul nostru sau de trăirile pe care le-am experimentat, caracteristicile de bază oferite de zodia pe care o avem rămâne. Iată ce zodii sunt vedetele Kanal D și cât de mult se potrivește personalitatea lor cu cea descrisă de zodiac.

Ce zodii sunt vedetele Kanal D

Vedetele postului de televiziune Kanal D sunt apreciate pentru nenumăratele calități pe care le au, precum determinarea, frumusețea, inteligența, creativitatea sau bunătatea, iar unele dintre acestea vin de la zodia pe care o au. Iată ce zodii au vedetele Kanal D și cum sunt influențate personalitățile lor de semnul astral sub care s-au născut.

Andreea Mantea- Fecioară

Andreea Mantea este născută la data de 20 septembrie 1986, ceea ce înseamnă că prezentatoarea emisiunii „Casa Iubirii” este Fecioară. Fecioarele sunt întotdeauna atente la detalii și la ceea ce se întâmplă în jurul lor, motiv pentru care nimic nu trece pe lângă ele fără să realizeze o analiză atentă. Personalitatea lor este bazată pe curiozitate, amabilitate și prietenie, fiind întotdeauna apreciate pentru starea optimistă pe care o au, însă dacă le treci limitele o să fie foarte greu să le reintri în grații. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

Ilinca Vandici- Gemeni

Ilinca Vandici este născută pe 17 iunie 1986, motiv pentru care personalitatea ei este influențată de semnul Gemeni.

Acești nativi sunt cunoscuți pentru modul lor de adaptare la fiecare situație sau fiecărui grup căruia aparțin. Gemenii știu cum să își muleze comportamentul în funcție de persoanele cu care discută, astfel încât este foarte ușor să te deschizi în fața lor. Nu le este frică să se implice în proiecte noi, care poate par imposibile, deoarece ambiția lor este mai importantă decât orice provocare.

Teo Trandafir- Gemeni

Teo Trandafir este născută la data de 2 iunie 1968, iar aceasta are aceeași zodie ca și Ilinca Vandici, colega ei în cadrul emisiunii „Follow us!”. Gemenii sunt extrem de hotărâți și nu le este greu să ia decizii importante, deoarece știu cu exactitate ceea ce își doresc de la viață și nimeni nu le poate schimba părerea. Optimismul de care dau dovadă și în cele mai negre momente reprezintă o calitate de bază a Gemenilor, pentru care sunt apreciați de oamenii din jurul lor, dar care îi și ajută să vadă întotdeauna partea plină a

paharului.

Citește și: Horoscop octombrie 2024: Nativii zodiilor vor elimina oamenii toxici din viața lor

Dan Negru- Pești

Dan Negru s-a născut pe 23 februarie 2071, ceea ce înseamnă că este zodia Pești. Prezentatorul emisiunilor „The Floor”, „Tu urmezi!” și „Jocul Cuvintelor” este îndrăgit și admirat pentru inteligența pe care o prezintă cu fiecare ediție a emisiunilor de cultură generală și pe care o împarte cu prezentatorii. Acești nativi nu își doresc să rămână în urmă, motiv pentru care sunt întotdeauna deschizi să învețe noi lucruri despre lume sau să descopere noi locuri pline de povești fantastice. Această curiozitate îi ajută să își hrănească dorința de cunoaștere a lumii.

Denise Rifai- Balanță

Denise Rifai este născută pe 26 septembrie 1985, astfel aceasta este influențată de caracteristicile Balanței. Balanțele sunt cunoscute pentru sinceritatea pe care în au în toate situațiile în care sunt implicate. Nativii acestei zodii sunt extrem de atenți la modul în care se prezintă în fața oamenilor și se pricep foarte bine să citească persoanele din jurul lor, astfel secretele nu există în fața lor, ceea ce o ajută pe Denise Rifai în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.