Ce zodii vor avea ghinion și se vor despărți la finalul anului? Gemenii și Balanțele își vor impune standardele în relațiile lor

Author: Lavinia Medrea

Ce zodii vor avea ghinion și se vor despărți la finalul anului? Gemenii și Balanțele își vor impune standardele în relațiile lor

Sursa: PixaBay

Mihai Voropchievici a informat care vor fi zodiile care vor trece printr-o despărțire la final de an. Mulți nativi vor începe să se pună pe ei pe primul loc, în fața relației lor.

Berbec

Berbecii sunt pretențioși, așa că, dacă nu le place ce au, pleacă și caută în altă parte. Simt nevoia să primească iubire și afecțiune în permanență, dar dacă nu o primesc, dispar din peisaj. Pentru ei, magia și noutatea sunt foarte importante într-o relație.

Taur

Taurii au nevoie de persoane care să le complimenteze și să le fie alături.

Sunt foarte romantici, așa că dacă au un partener care nu li se adresează așa cum își doresc, le vor da papucii imediat. Taurii pun preț pe comunicarea concisă și pe romantism.

Gemeni

Citeste si: Horoscop zilnic sâmbătă, 18 decembrie 2021: Veste bună pentru Vărsători! Capricornii au o zi proastă!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Gemenii urăsc monotonia și vor în permanență să aibă parte de provocări intelectuale și discuții inteligente, așa că nu o să ăși coboare niciodată standardele. Își vor impune clar stilul de viață, iar dacă partenerii lor nu sunt de acord, vor fi liberi să plece.

Rac

Citeste si: Horoscop zilnic vineri, 17 decembrie 2021: Fecioarele, în prag de depresie! Mult entuziasm pentru Gemeni!

Când vine vorba despre relații, preferă să aibă parte de liniște, pace și iubire. Racii sunt foarte geloși, așa că partenerilor li se recomandă să nu provoace acest sentiment nativilor, fiindcă pot pleca foarte ușor.

Leu

Leii au nevoie și iubesc să fie în centrul atenției. Își doresc parteneri care să îi venereze, să-i respecte și să le împlinească orice nevoie și dorință. 

Fecioară

Fecioarele sunt persoane perfecționiste și găsesc critica constructivă ca fiind o metodă bună de a corecta greșelile altora. Dacă persoanele din viața lor vor dori să aibă doar sprijin din partea lor, vor pleca numaidecât.

Balanță

Balanțele țin mult la liniștea lor, așa că le vor cere partenerilor timp liber pentru ei. Vor să fie complimentați și niciodată să nu fie criticați sau sufocați, pentru că au nevoie de spațiu destul de des.

Scorpion

Scorpionii țin foarte mult la scânteia care ține relația vie. În cazul în care ei nu obțin ceea ce își doresc, vor căuta ceea ce au nevoie și în altă parte, chiar dacă știu care sunt consecințele.

Săgetător

Săgetătorii au nevoie să rămână liber, chiar dacă asta înseamnă să-și pună relația în pericol. Sunt independenți, aventuroși șii este foarte greu să-i ții pe loc fără să pornești o ceartă.

Capricorn

Capricornii au planuri mari în carieră, așa că au nevoie de sprijin din partea partenerilor. Nu îi interesează aventurile, ci vor stabilitate și susținere.

Vărsător

Vărsătorii sunt firi foarte bipolare și greu de controlat. Persoanele care au o relație cu acești nativi trebuie să știe cum să gestioneze aceste stări și să le ofere câtă iubire au ei nevoie.

Pești

Peștii nu au nevoie de un partener certăreț, ci de un partener care să le dea romantism și protecție. Vor persoane care să le facă să se simtă ca acasă.

 

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?