Cea de a 7-a Olimpiada a corporatistilor incepe la Bucuresti pe 22 iunie 2018

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 31 mai 2018, 17:28

Cea mai mare competiţie pentru sportul de amatori, Corporate Games, desfăşurată în 28 ţări de pe cele 5 continente, care programează întreceri la 22 sporturi, se desfaşoară anul acesta în perioada 22-24 iunie 2018, în Bucureşti.

Sunt implicati peste 100 de arbitri si oficiali, toate marile arene sportive, de la Club Atletico Madrid  la pista AMKART si asteptam 2000 de corporatisti din 60 de firme, majoritatea din Romania, dar si delegatii din Israel, Croatia, Serbia si Marea Britanie.

Competiţiile încep sâmbată, 23  iunie, dimineaţa, cu întrecerile la fotbal, baschet, volei, bowling, biliard, alergare, ciclism, Dragon Boat, karting, şah, tenis de masa, badminton. pescuit sportiv, fotbal-tenis şi tenis de câmp, kids corporate games iar duminică continua cu tir, înot, volei pe nispi, fotbal pe nisip şi finalele celorlalte sporturi.

 Pe terenurile de la Sud Arena, Atletico Madrid, Club IDM, Marshal Garden, Padurea Baneasa, Tactical Shooting Range, pista AMKART, Scoala Ferdinand 1 şi Dinamo se vor întrece cei mai buni sportivi ai celor 60 de companii  înscrise în competiţie pentru a cuceri cele 600 de medalii puse în joc.

Firmele cu cele mai bune rezultate vor fi premiate cu Trofeele Corporate Games, celebrând victoria spiritului de echipă.

Pe scurt, competiţia Corporate Games înseamnă:

  • 22 sporturi
  • 71 de competiţii (simplu, dublu, masculin, feminin şi grupe de vârstă)
  • 60 de firme, companii şi multinaţionale
  • 2000 participanţi
  • 105 arbitrii şi voluntari
  • 120 de mingi
  • 600 medalii
  • 28 trofee

In plus faţă de întrecerile sportive, Corporate Games organizează şi Marea Paradă Sâmbată 23 Iunie ora 19.00,

la Piata Charles de Gaulle, aducând împreună  într-un spectacol multicolor şi entuziast, corporatişti de la cele mai renumite firme din România.

Corporate Games Bucharest a ajuns la cea de a VII-a ediţie, şi îşi propune să continue cei 30 de ani de istorie ai comunităţii Worldwide Corporate Sport şi să îi antreneze în competiţie pe toţi pasionaţii de sport, conduşi de fair play şi de spiritul de echipă.

Evenimentul, desfăşurat pe parcursul unui week-end, va cuprinde întreceri la 22 sporturi, la care se vor putea înscrie echipe formate din angajaţii companiilor dar şi prietenii şi familiile acestora, conform sloganului nostru: Open to all for the benefit of all!

Pentru spectatori şi fani intrarea este gratuită, iar  firmele se mai pot înscrie in competiţie până pe 04 iunie 2018.

Parteneri media ai evenimentului sunt Kanal D, Digi 24 ,Auto Motor şi sport şi National Geographic precum, Dolce TV, care va transmite ştiri de la evenimentele sportive şi festivitaţi si Radio România Actualităţi

Acest eveniment nu ar fi avut stralucirea cunoscuta fară contribuţia sponsorilor nostri ,Nestle, Avis, Cumpana iar parteneri tehnici  la această ediţie sunt Dinamo, Marshal Garden, Sud Arena, IDM, Clubul Dragon Boat Bucureşti, DHS, Clubul sportiv Triumf Bucureşti şi Poligonul Tactical Range.

Detalii la: www.corporate-games.ro

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.