CEA MAI ASTEPTATA spovedanie: dupa ce a provocat divortul, AMANTUL Sylviei marturiseste TOT

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 oct 2020, 04:50

Iulian Demeter a devenit cunoscut dupa ce a provocat despartirea unui cuplu celebru din showbiz: Sylvia si Andrei.

Cei doi au divortat dupa ce presa mondena a scris ca vedeta l-ar fi inselat pe sotul ei cu modelul masculin.

 

Pentru prima oara de la inceputul scandalului, Iulian Demeter a ales sa vorbeasca in platoul emisiunii CanCan TV despre ceea ce s-a intamplat cu adevarat.

 

El a declarat ca a ales ca pana acum sa stea deoparte pentru ca nu a vrut sa-si implice familia intr-un scandal.

 

"Initial nu mi-am dorit sa apar la TV dar dup-aia mi-am zis ca sunt niste lucruri de lamurit. Nu am vrut sa creez un disconfort familiei mele sau mie in acelasi timp, si de aceea am hotarat ca e mai bine sa stau deoparte".

 

Iulian a dezvaluit ca a cunoscut-o pe Sylvia pentru prima oara la filmarile videoclipului si ca a fost contactat chiar de Andrei.

 

"Am cunoscut-o pe Sylvia atunci, la filmarile clipului. Am fost contactat chiar de Andrei. Am acceptat sa colaboram si chiar sa legam o prietenie".

Modelul a spus ca in videoclip a jucat un simplu rol si ca in acel moment era implicat intr-o alta relatie.

 

"Era un rol de jucat. Trebuia sa fim doi indragostiti pe plaja.

Andrei nu a fost la filmari. Ca la orice videoclip am facut mai multe duble la acele scene, la cererea regizorului. O zi intreaga am repetat. Atunci eram la un job, am incercat sa fiu cat de profesionist am putut. In acel moment aveam si o iubita".

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/5-b90a38ab7bcc94f5852fe8bcff854bdc.jpg
"Pe moment eu nu am simtit nimic, nicio atractie, si cred ca nici ea. Dupa ce am terminat filmarile nu m-a sunat, nu m-a cautat.
Ne-am reintalnit dupa 3 saptamani la vizionarea videoclipului. Nu s-a intamplat nimic deosebit. A fost doar o vizionare de videoclip".

Iulian a adaugat ca ulterior s-a despartit de iubita lui si a dezvaluit ca, in cele din urma, a inceput sa simta ca intre el si Sylvia poate fi ceva.

 

"Am simtit prea tarziu ca intre mine si Sylvia poate fi ceva mai mult.

A fost o chestie simultana banuiesc, ca altfel nu se poate".

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Modelul spune ca, pe toata perioada relatiei nu l-a interesat de faptul ca Sylvia era o femeie casatorita. 

 

"Nu m-a interesat de Andrei. Sunt de parere ca fiecare om in viata e liber sa isi asume greselile, crezand ca sunt potrivite pentru el la acel moment".

 

Iulian Demeter sustine ca, pana in prezent, nu a purtat nicio discutie cu Andrei referitoare la ceea ce s-a intamplat.

 

"Nu am purtat nicio discutie cu Andrei pana astazi legat de ceea ce s-a intamplat. M-a suprins cand a avut acea iesire in care a spus toate lucrurile pe care le-a spus. Consider ca anumite lucruri trebuie sa le tii in cercul familiei".

 

Modelul a dezmintit de asemenea zvonurile ca Sylvia l-ar fi ajutat cu bani.

 

"Sylvia nu mi-a dat niciodata bani, iar ceea ce s-a scris, cum ca mi-ar fi ajutat familia sau ca mi-ar fi dat bani sa-mi deschid o shaormerie este fals".

 

Iulian a adaugat ca nu a vazut niciodata probele in care el si Sylvia sunt surprinsi impreuna si ca mica idila pe care a avut-o cu cantareata s-a racit din momentul in care Andrei a anuntat divortul.

 

"Andrei a sustinut ca ar avea probe cu noi doi intalnindu-ne, dar eu nu am vazut nimic. In momentul in care Andrei a iesit cu declaratiile in presa eu cu Sylvia am incetat sa mai vorbim atat de mult. Dupa ce s-a anuntat divortul nu ne-am mai vazut niciodata. Am continuat doar sa vorbim la telefon ca niste prieteni".

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.