CEA MAI BIZARA INTERSECTIE! Aproape in fiecare zi se intampla accidente rutiere VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 30 aug 2021, 02:25

Ne aflam in cea mai bizara intersectie din Constanta.

Si nu neaparat pentru soferi, cat pentru doi proprietari, ale caror case par sa stea mereu in calea masinilor. Mai exact, ziua si accidentul. De teama ca se vor trezi cu masinile in case, oamenii si-au inaltat, pe post de paravan, garduri trainice, groase. Zona mai este denumita si "Triunghiul Bermudelor".

Ce forte or fi in aceasta intersectie? Poate ca o atractie bizara, un camp magnetic asemanator celui din Triunghiul Bermudelor sau cel de pe Dealul Feleacului, din judetul Cluj, sa fie de vina pentru nenorocirea oamenilor? Nicidecum, spun cei din urma, care au si o explicatie.


Viteza excesiva si nerespectarea regulilor de circulatie! Cei de la politie au venit, au facut masuratori si atat. Bietii oameni raman, insa, cu spaima. Va imaginati cum e sa locuiti aici? Localnicii spun ca nu e zi sau noapte sa nu simta ca le sare inima din piept la fiecare frana pusa pe asfalt.

Din pacate, politia nu are cum sa-i ajute pe localnici. Semne de circulatie sunt, iar intersectia nu e atat de mare, incat sa fie semaforizata.
Asa ca, tot ce le ramane celor de aici e sa spere ca soferii vor fi mai atenti si ca nu le vor ajunge cu masinile in case.


 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.