Cea mai buna editie de OSCAR din istorie! STARURILE au facut cea mai tare poza SELFIE

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 aug 2021, 10:15

Nu degeaba Oscarurile de anul acesta au inregistrat cea mai mare audienta din ultimii 14 ani!

Starurile au coborat de pe “piedestal” si s-au comportat precum niste oameni normali. Si-au facut poze cu telefonul si si-au potolit foamea cu pizza!

Castigatorii Premiilor Oscar va sunt deja familiari, dar poate n-ati aflat ce s-a intamplat in culisele ceremoniei. Trebuie sa ne credeti cand va spunem ca ACOLO au avut loc cele mai picante momente! Daca anul trecut Jennifer Lawrence s-a impedicat cand urca pe scenă sa-si ridice Oscarul, de aceasta data actrita zici ca a vrut sa atraga din nou atentia si a cazut de cum a coborat din limuzina.



Cazatura lui Jen a devenit imediat subiect de gluma in discursul de deschidere al lui Ellen DeGeneres, gazda Oscarurilor. Tot Ellen a fost si cea care a scris istorie la Oscaruri. A realizat cea mai tare poza selfie care a existat vreodata!

Un alt moment cat se poate de inedit in cazul unei ceremonii precum Premiile Oscar a fost acela in care starurile au mancat pizza in direct! Tot inventiva Ellen a fost cea care a pus mana pe telefon si a comandat doua pizza mari cu peperroni si branza.
Yummy!

##VIDEO105606##Apoi, Ellen s-a plimbat prin sala cu palaria lui Pharell pentru a strange de la staruri bacsis pentru baiatul cu pizza. Brad Pitt, Kevin Spacey, John Travolta s-au scotocit in buzunare si au contribuit cu bani, in vreme ce Lupita Nyong’o, pentru ca nu avea portofelul la ea, si-a “donat” luciul de buze!

Nu demult aparusera zvonuri conform carora John Mayer ii daruise inelul de logodna lui Katy Perry, iar aceasta ii acceptase fericita cererea in casatorie! Recent, s-au razgandit si s-au DESPARTIT inainte de a ajunge la altar! John si Katy au avut o relatie
tumultoasa inca de la inceput, din vara lui 2012. S-au tot certat si impacat astfel incat nu ne-am mira sa ii vedem din nou impreuna, in curand!/ Tot singura este si bomba sexy Miranda Kerr, care dupa divortul de Orlando Bloom, se DEZBRACA pentru a atrage atentia barbatilor.

Intr-o reclama la pantofi sport, Miranda se intoarce de la jogging si incepe sa-si dea jos hainele. Ramasa goala, intra la dus, iar pentru ca incaltamintea este atat de usoara uita sa o scoata din picioare/ Mergem mai departe si ajungem la Ashton Kutcher care, daca in luna noiembrie
a anului trecut, a rasuflat usurat dupa finalizarea divortului de fosta sotie Demi Moore, ACUM pare mai pregatit ca niciodata sa paseasca din nou in fata altarului. Simpaticul actor i-a cerut mana frumoasei Mila Kunis, cea pe care o iubeste de aproape doi ani. Aceasta a acceptat bucuroasa sa-i devina sotie, dovada ca zilele trecute, a fost surprinsa de paparazzi la shopping impreuna cu mama ei, unde purta un pulover alb, jeansi, ochelari de soare si… SURPRIZA, inelul de logodna pe deget!/ Pana sa jucam la nunta lor, s-ar putea sa ne distram la botez! Asta fiinda Scarlett Johansson tocmai
a anuntat ca este insarcinata in 5 luni! Fericitul tatic este nimeni altul decat jurnalistul francez Romain Dauriac. Cei doi s-au logodit in toamna anului trecut si TOTUL… le merge ca pe roate.

Nu sunt putini acei barbati care viseaza sa o sarute cu patos pe Jennifer Lopez. Insa, pe langa iubitul ei, Casper Smart, se pare ca doar Ricky Martin mai are unda verde la sarutari si atingeri fierbinti cu Jenny! Iar asta in scop artistic, bineinteles! J.Lo

a facut echipa cu Wisin si Ricky pentru a lansa cea mai tare colaborare latino a anului. Piesa “Adrenalina” are un sound fresh si ritmuri energice, iar videoclipul este unul HOT, HOT, HOT, plin de dansatori, skateri si fete sexy. Fireste ca cele mai comentate scene raman acelea in care Jennifer si Ricky Martin abia daca-si mai pot lua mainile unul de pe trupul celuilalt! Se pipiaie de mama focului, mai-mai ca se saruta, iar apoi, in euforia momentului, Ricky o musca pe Jennifer de lobul urechii… AUCCCHHH!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Odata cu acest nou clip, am putea spune ca Ricky Martin isi recapata statutul de sex symbol, pe care si-l pierduse atunci cand a recunoscut public faptul ca este gay! Interesanta…revenire!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.