Cea mai buna prietena a lui Bahmu arunca bomba: "Fostul sot face presiuni mari fata de ea. Ea este influentabila"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:09

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana nu mai formeaza un cuplu, iar Bahmu are un nou iubit.

Cu toate acestea, desi par fericiti, situatia nu ar fi chiar roz. Cea mai buna prietena a Adrianei, Camelia Enciu, a venit la WOWbiz si a facut declaratii surprinzatoare.

 

"Relatia se indreapta unde vor ei. Nu stiu ce sa spun, n-am auzit. Nu s-a pus problema sa o ceara pe Adriana. Lucrurile merg ok intre ei. Acum nu stiu. Nu stiu ce isi doreste ea pentru ca nici ea nu stie ce isi doreste.

Ordine in ganduri si in inima ei nu s-a pus. Fostul sot face presiuni mari fata de ea. Iar ea este influentabila. Este tatal copiilor ei. A fost barbatul vietii ei. L-a iubit Dumnezeieste. Nu a stat cu el din interes", a spus Camelia.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Citeste continuarea pe WOWbiz.ro!

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.