Cea mai buna prietena a Ralucai Dumitru intervine in scandalul dintre Faimoasa si Culita Sterp: "Acelasi Culita care se lamenteaza acum ca l-a agresat o fata era mare zmeu..."

Author: Alice Popescu
Actualizat: 25 iul 2022, 05:00
Izabela, cea mai buna prietena a Ralucai Dumitru, lamureste reactia Faimoasei

Izabela, prietena Ralucai Dumitru a explicat de ce Faimoasa a avut un astfel de comportament fata de Culita Sterp.

Izabela, cea mai buna prietena a Ralucai Dumitru a vorbit despre scandalul momentului in care este implicata Faimoasa si Culita Sterp. Din capul locului, tanara a vrut sa sublinieze ca nu incurajeaza un astfel de comportament, insa Raluca a fost provocata de catre Culita si atunci, foarte vulcanica din fire, neacceptand nedreptatea, Faimoasa a reactionat la nervi.

Cea mai buna prietena a Ralucai Dumitru despre reactia Faimoasei fata de Culita Sterp

Citeste si: Cum l-a tradus Zanni pe Cucu si l-a eliminat de la Survivor Romania! Declaratii-bomba ale fostului Faimos: "Cu o seara inainte, mi-a spus..."

"În primul rând, pot spune că Raluca este una dintre cele mai corecte persoane pe care le cunosc. Da, uneori are gura mare, este ușor colerică, se aprinde destul de repede, însă nu ține la supărare.

Raluca reacționează prost atunci când vede o nedreptate sau când e acuzată de un lucru pe care nu l-a făcut.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

”Să ne înțelegem: Raluca nu a venit în nici un caz cu lecția învățată de acasă, așa cum am mai auzit că este acuzată. Ea nu-i cunoștea pe Zanni sau pe Sebi, nu-i întâlnise niciodată.

Singurii oameni pe care îi cunoștea erau: Moroșanu și Elena Marin. Tocmai asta mi-a și zis, că e fericită că nu o să stea singură și că poate oamenii ăștia o vor ajuta să se integreze.

Raluca Dumitru, provocata sa reactioneze virulent la adresa lui Culita Sterp?

Citeste si: Toata lumea a crezut ca Sorin a cerut-o de sotie pe Laura, insa adevarul este altul! Ce dezvaluiri a facut Razboinicul despre inelul dat iubitei lui

Cred că Raluca a acționat din instinct. Dacă vă uitați cu atenție la imagini, o să vedeți că el o provoacă, face tot felul de glumițe și râde batjocoritor. Ok, nu pot spune că a făcut un gest care să-i facă cinste, nu încurajez așa ceva, dar trebuie să vă gândiți că oamenii ăștia sunt înfometați, dorm în pădure și sunt departe de cei dragi. Și atunci probabil că percepi altfel glumițele decât atunci când ești la o terasă și faci ”o caterincă”.

De altfel, s-a văzut asta și la conflictul dintre Zanni și Ștefan, unde era să se lase cu bătaie, tot de la o glumă. Păi dacă tu, Culiță, mă faci mereu ”fake” și faci mișto de mine, atunci așteaptă-te să mai iei și un nisip în ochi, că așa e la Survivor. Același Culiță care se lamentează acum că l-a agresat o fată era mare zmeu pe la începutul competiției și le dădea ordine Faimoaselor să nu mai stea pe plajă și să treacă la cratiță că băieților le este foame.
Ați uitat asta?”

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?