Cea mai CONTROVERSATA ACTRITA de la Hollywood a momentului, Kristen Stewart a socat cu o aparitie dezastruoasa!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 sep 2021, 10:45

Nimic nu mai e surprinzator cand vine vorba de controversata actrita Kristen Stewart. In varsta de 22 de ani, starul a bifat in aceasta vara o aventura furtunoasa cu un regizor si o despartire si impacate fulminanta cu iubitul ei, Robert Pattinson.

Insa la gala de pomovare a filmului On the Road, Kisten Stewart a dat gres cu tinuta ei. Imbracata cu o fusta pantaloni scurta si cu o bustiera care ii lasa la vedere pielea si, actrita a socat audienta.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/krysten-stewart-03-dd41288fd593816d6a296bf46d249603.jpgParul prins intr-o coada in stilu-I characteristic si cu un machiaj minimal, Kristen a pasit pe covorul rosu timid ca la fiecare aparitie publica. Insasi ea a marturisit ca e cam stangace cand vine vorba de aparitiile sale pe covorul rosu sic and trebuie sa rosteasca un discurs.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.