Cea mai dureroasă zi pentru tânăra actriță Helin Kandemir, din serialul Prizoniera destinului! Tatăl ei a încetat din viață la doar 47 de ani!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 mar 2023, 12:15

Helin Kandemir, o tânără speranță a cinematografiei turcești

Sursa: imdb.com

Tristețe fără margini pentru tânăra Helin Kandemir, care a jucat rolul Kibrit în serialul Prizoniera destinului! Talentata actriță și-a pierdut tatăl și trece prin cele mai grele momente! Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Helin Kandemir a fascinat publicul din Turcia și apoi și pe cel din străinătate, cu talentul ei uluitor și cu frumusețea ei răpitoare, încă de la primele sale apariții pe micile ecrane. Telespectatorii din România au cunoscut-o pe tânăra actrița încă din anul 2021, când a jucat în serialul Prizoniera destinului, în rolul rebelei Kibrit, alături de renumiții actori Demet Ozdemir și Ibrahim Çelikkol. Ieri a fost cea mai tristă zi din viață micuței actrițe, deoarece tatăl ei, Murat Kandemir a decedat din cauza unei cumplite boli.

Cea mai dureroasă zi pentru tânăra actrița Helin Kandemir, din serialul Prizoniera destinului

Helin Kandemir s-a născut în anul 2004, în Istanbul, într-o familie înstărită care i-a oferit o educație de seama. Părinții săi i-au descoperit încă din copilărie talentul actoricesc și i-au ghidat pașii spre acest domeniu. Micuța Helin a luat contact cu platourile de filmare încă de la frageda vârstă de nouă ani, când a câștigat primul ei casting și a jucat în serialul Otesiz Insanlar, în anul 2013.

Un an mai târziu, această a fost cooptată în distribuția producției Bitmeyen Hikaye, apoi au urmat alte opt proiecte de excepție, care i-au adus succes și notorietate.

Citește și: Celebrul actor Ibrahim Celikkol, din serialul Prizoniera destinului, decizie radicală în privința mariajului sau cu arhitecta Mihre Çelikkol! Cei doi soți au decis să pună capăt căsniciei lor!

În anul 2021, Helin Kandemir a câștigat „Premiul pentru cea mai bună actriță” la cel de-al 38-lea Festival de Film de la Istanbul alături de actrițele Cemre Ebüzziya și Ece Yüksel, pentru rolurile jucate în filmul Kiz Kardesler. Publicul din România a cunoscut-o pe talentată actrița în anul 2021, când a jucat în serialul Prizoniera destinului, în care a dat viață personajului Kibrit și s-a bucurat de mare succes.

Anii au zburat iar Helin Kandemir a ajuns la vârsta majoratului și continuă să studieze în domeniul actoriei. Cel mai recent rol jucat a fost cel din producția Duy Beni, în anul 2022, care de asemenea a însemnat o mare reușită în carieră.

Citește și: La mulți ani, Demet Ozdemir! Anul acesta, celebra actriță nu a sărbătorit așa cum obișnuia ziua sa de naștere ci a celebrat printr-un act de caritate!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De curând însă, destinul i-a adus o mare cumpănă, deoarece pe 28 februarie, tatăl ei a decedat după o îndelungată suferință provocată de o cumplită boală. Murat Kandemir, tatăl actrițe, a încetat din viață la doar 47 de ani. Jurnalistă Birsen Altuntaș a anunțat că tatăl tinerei Helin suferea de leucemie și urma un tratament, însă boală necruțătoare l-a doborât în cele din urmă.

Potrivit viatacuaromadecafea.com, Helin Kandemir are optsprezece ani și se pregătește pentru a juca rolul Nihal în filmul “Aşk-ı Memnu/ Iubire ascunsă” după romanul omonim scris de Halit Ziya Uşaklıgil, o producție TAFF Pictures pentru Netflix.
Helin Kandemir a transmis prin intermediul unui mesaj pe contul ei de socializare că tatăl ei va fi înmormântat pe 1 martie, la Moscheea Zincirlikuyu, din Istanbul.

„Înmormântarea tatălui meu va avea loc la Moscheea Zincirlikuyu, mâine după rugăciunea de la amiază.”, a scris actrița pe contul ei de Instagram.

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.