Cea mai EFICIENTA DIETA, la INDEMANA tuturor VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 oct 2020, 14:05

Cea mai sanatoasa, cea mai hranitoare si cea mai reparatorie hrana e cea vegetala.

Eternele diete vin cu eternele probleme! Cure de slabire istovitoare, care nu dau niciun rezultat. Va suna cunoscut? Ei bine, nutritionistii vin cu o propunere revolutionara: dieta verde. Alimentele verzi sunt miraculoase, spun ei. Nu numai ca veti pierde kilogramele nedorite, dar clorofila continuta de fructele si legumele de culoare verde va ofera si un plus de frumusete si sanatate.

Toata hrana vegetala este vie si ea isi continua viata in noi.
Cand mananc un mar, marul respectiv fiind viu el isi continua viata daca il mananc, are substante fitochimice care ma regenereaza, care ma spala, care ma curata, care ma refac
”, a declarat nutritionistul Virgiliu Stroenescu.

Dieta verde ne ajuta la curatarea organismului de toxine, grabeste vindecarea ranilor si, mai ales, incetineste procesul de imbatrinire. Ca sa nu mai spunem ca lupta impotriva cancerului prin antioxidantii pe care ii contin fructele si legumele proaspete.


Ultima moda in materie de mancat sanatos este dieta neagra: fructe si legume de culoare inchisa: afine, struguri, mure. Si lista poate continua. Le puteti consuma in cantitati cat mai mari. Va vor proteja de boli. Specialistii sunt de parere ca strugurele negru este cel mai puternic antioxidant dintre toate fructele si legumele din lume. Alimentatia nesanatoasa face 18 milioane de decese pe an in lume. Mai mult decat fumatul sau sedentarismul!