Cea mai fericită zi pentru cuplul Fahriye Evcen-Burak Özçivit, care au devenit părinți pentru a două oară! Iată primele detalii despre nașterea micuțului Kerem!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 ian 2023, 15:20
Foto(4)

Bucurie mare în familia Özçivit! Celebrul actor Burak Özçivit și soția lui au devenit părinți pentru a două oară și sunt extrem de fericiți!

Fahriye Evcen și Burak Özçivit formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de actori din Turcia. Aceștia s-au cunoscut în anul 2013, pe platourile de filmare ale serialului Çalıkuşu, în care au jucat rolurile principale a doi îndrăgosti și treptat povestea de iubire s-a transpus s-a transpus și în realitate.

Cea mai fericită zi pentru cuplul Fahriye Evcen-Burak Özçivit, care au devenit părinți pentru a două oară

Fahriye Evcen și Burak Özçivit s-au căsătorit în anul 2017, iar nuntă a avut loc într-un cadru de poveste de pe malul Bosforului, într-un restaurant luxos, unde au avut alături rude, prieteni și mulți colegi de breaslă. La doi ani de la căsătorie, cei doi actori au anunțat că vor deveni părinții unui băiețel, căruia i-au ales numele de Karan. Micuțul a adus mare bucurie și i-a unit și mai mult pe cei doi soți.

Citește și: Burak Ozcivit, cadou spectaculos de zeci de mii de euro pentru soția lui, care se află în cea de-a opta lună de sarcină! Iată cum au fost surprinși, de curând, cei doi soți! „Totul este în regulă”

Anul trecut, presa din Turcia a scris că Burak Ozcivit și soția lui așteaptă venirea pe lume a celui de-al doilea copil și sunt foarte fericiți.

Înainte de Revelion, cei doi actori au anunțat public și numele ales pentru al doilea fiu, astfel micuțul va purta prenumele Kerem.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

În cursul zilei de astăzi, publicațiile turcești au anunțat că Burak Ozcivit și soția lui sunt în al nouălea cer de fericire deoarece micuțul lor a venit pe lume.

Potrivit gecce.com, Fahriye Evcen a născut la Spitalul American sub conducerea lui Bülent Urman. Acolo unde soțul ei i-a fost alături în timpul nașterii și a trecut prin mari emoții că și la venirea pe lume a primului lor copil.

Citește și: Burak Ozcivit și soția lui, Fahriye Evcen au dezvăluit prenumele bebelușului lor care va veni pe lume luna aceasta! Iată ce mesaj de suflet au transmis cei doi soți tuturor fanilor de Anul Nou!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.