Cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru el. Texte emoționante pe care să i le trimiți iubitului tău

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 20 feb 2024, 09:05

Declarația de dragoste cu care îți vei surprinde partenerul de Dragobete

Sursa: Unsplash

Dragobetele reprezintă o zi a iubirii, pe care atât femeile, cât și bărbații, o celebrează cu ajutorul declaraților de dragoste, iar acestea sunt cele mai potrivite pentru bărbații speciali din viața voastră.

Dragobetele este celebrat anual la data de 24 februarie, iar prin intermediul acestei celebrări a iubirii, partenerii își transmit diverse mesaje pline de romantism și dragoste. Deși bărbații sunt cei ce le declară dragostea femeilor importante din viețile lor, aceste mici gesturi și texte emoționante sunt așteptate în secret de fiecare bărbat romantic. Iată cele mai frumoase declarații și texte romantice pentru iubiții voștri.

Alege cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru el

Dragobetele se apropie cu pași repezi, iar femeile se gândesc să folosească această ocazie pentru a își surprinde partenerii cu o frumoasă declarație de dragoste, prin care să își exprime recunoștința față de relația incredibilă pe care au format-o, dar și față de personalitatea unică pe care o au. Pentru a le ajuta pe femeile ce nu știu exact ce să le transmită partenerilor, am creat o listă care să cuprindă cele mai frumoase dedicații și texte emoționante pentru persoanele de sex masculin.

Ești mult mai mult decât partenerul meu; ești sufletul meu pereche din toate punctele de vedere.

În fiecare zi, continui să te aleg și în fiecare zi această alegere devine din ce în ce mai ușoară.

Până acum, fiecare moment petrecut împreună a fost minunat și îți promit că tot ce e mai bun urmează să vină.

Nu ai idee cât de mult îmi bate inima când te văd! La auzul numelui tău am fluturi în stomac.

Te iubesc așa cum nimeni altcineva nu poate, pentru că mă faci să mă simt cea mai norocoasă fată din lume.

Dacă mi s-ar oferi șansa de a schimba ceva în trecutul meu, m-aș întoarce în timp și te-aș întâlni mai devreme.

Tu ești lumina lumânărilor în timpul cinelor noastre romantice, șemineul meu aprins pentru nopțile reci.

Cu tine alături toate dorințele mele devin realitate. Nu aș putea trăi fără tine. Tu ești picătura mea de soare, de bucurie și suportul vieții mele.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

Dragostea mea pentru tine este dincolo de cuvinte, fără măsură și dincolo de timp. Este pur și simplu infinită.

Citește și: Nu știi ce cadou să oferi persoanei iubite de Dragobete? Iată câteva recomandări

Datorită ție am știut cum se simte să ai grijă și să prețuiești pe cineva mai mult decât orice la care te poți gândi vreodată în această lume.

Am șansa să experimentez cel mai frumos sentiment de a ști că întotdeauna va exista o persoană care nu va renunța niciodată la mine și care mă va prețui, indiferent de ce s-ar întâmpla.

Voi continua să am grijă de tine, să te ador și să te iubesc pentru totdeauna, în vremurile ușoare și pe parcursul provocărilor cu care ne vom confrunta. Suntem în călătoria aceasta împreună, iar tu ești iubirea vieții mele.

Singurul lucru pe care mi-l doresc acum este prezența ta. S-ar putea să nu-ți spun întotdeauna ce simt, dar privirea ta atunci când te sărut mă hipnotizează. Ochii tăi sunt atât de plini de iubire, așa cum oceanele sunt pline de apă. Întotdeauna te voi prețui, te voi adora, voi avea grijă de tine și te voi respecta.

Mulțumesc că exiști în viața mea. S-ar putea să nu o spun cu voce tare și s-ar putea să nu am curajul să o scriu pe hârtie. Fericirea pe care mi-ai oferit-o este atât de specială. Întreaga mea zi este plină de gânduri despre tine. Faptul că te-am cunoscut este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată.

 

Ce fel de declarații le plac bărbaților

Deși poate că nu își doresc să recunoască, bărbații sunt adesea firi sensibile, ce își doresc să primească de la partenera lor tratamentul pe care îl oferă acesteia, dar deși aceștia nu au nevoie de declarații de iubire zilnice, bărbații apreciază să fie luați prin surprindere cu câteva surprize. Bărbații își doresc ca partenerele lor să fie spontane și să îi surprindă uneori cu activități despre care au discutat de-a lungul relației sau poate chiar escapade pe care și le-au dorit întotdeauna.

Acest lucru le-ar aduce la cunoștință că sunt ascultați de către voi, ceea ce înseamnă mai mult decât orice declarație de dragoste. În cazul în care nu vă pricepeți cel mai bine la cuvinte, vă puteți exprima sentimentele și iubire cu ajutorul preparatelor pe care le iubesc partenerul vostru, iar dacă știți că și iubitului vostru îi place să gătească, atunci vă puteți bucura de o seară în care să preparați cina.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.