Cea mai frumoasă fată din UK este româncă! La doar 14 ani, Rebecca se pregătește să reprezinte Regatul Unit într-un concurs mondial de frumusețe

Autor: Diana Ghita

Ea este Rebecca Tentea, cea mai frumoasă fată din UK

Sursa: Instagram Rebecca Tentea

Rebecca Tentea, o româncă de doar 14 ani stabilită în Marea Britanie, a fost desemnată cea mai frumoasă adolescentă din Regatul Unit, la categoria 13-15 ani.

Odată cu primirea titlului de cea mai frumoasă adolescentă din Regat, Rebecca și-a asigurat locul în competiția globală de frumusețe din America, unde va reprezenta Marea Britanie în timp ce va purta cu mândrie rădăcinile sale românești.

De când și-a început Rebecca Tentea cariera în modeling

Originară din Filiași, județul Dolj, Rebecca și familia ei s-au stabilit în Anglia când ea avea doar 4 ani.

Familia sa are legături profunde în România, întrucât are rădăcini în județele Olt și Gorj.

Rebecca a început să-și construiască cariera de model încă de la o vârstă fragedă, cu șase ani în urmă, și de atunci a pășit pe podiumuri importante din Londra și România. În prezent, este imaginea unor branduri precum Ethnicroyals și Girls4Girls, câștigând admirația pentru eleganța și rafinamentul său. Titlul Junior Teen Diamond United Kingdom a consolidat-o ca una dintre cele mai promițătoare figuri ale modei britanice la categoria de vârstă 13-15 ani.

Citește și: A castigat un concurs de frumusete, dar toti au ramas socati cand au vazut cum arata de fapt aceasta tanara! Ce se ascunde in spatele machiajului

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?

„Este o mare onoare pentru mine să fiu încoronată ca Junior Teen Diamond în Marea Britanie. Mă pregătesc pentru un an de domnie care mă va duce să concurez, anul viitor, la Los Angeles, iar acum aspir să devin Junior Teen Global Icon, în America”,  a declarat Rebecca Tentea, pentru  Anunțul UK.  

Ce alte pasiuni are Rebecca Tentea, pe lângă modeling

Succesul obținut de adolescenta româncă nu se limitează doar la modeling. Tânăra este și o elevă conștiincioasă. Aceasta este cunoscută pentru rezultatele academice excelente, dar și pentru talentul său artistic. Pianistă și cântăreață, Rebecca a avut recent un moment de debut artistic impresionant. Aceasta a susținut un concert la renumita House of Icons, din Londra. Această performanță nu doar că a subliniat versatilitatea ei, ci a și demonstrat pasiunea sa pentru artă.

Ambițiile Rebeccăi nu se opresc aici. Visul său este să cucerească noi titluri la nivel internațional și să continue să reprezinte cu mândrie atât Marea Britanie, cât și România. Inspirată de valorile familiei sale, Rebecca reușește să echilibreze cu succes cariera de model, arta și educația. Astfel, tânăra dovedește că frumusețea adevărată vine la pachet cu o minte sclipitoare și un suflet dedicat.

Citește și: Șocul cultural avut de o studentă africană din Marea Britanie când a venit în România: „Toată lumea vrea să facă poze cu mine”

„Vreau să devin cea mai frumoasă fată din lume la categoria mea de vârstă. Nu mă va interesa ce vor spune băieții despre mine, sunt încă foarte tânără... Prioritatea mea în acest moment și în următorii ani sunt studiile, îmi doresc să intru la Facultatea de Criminologie. Apoi va fi suficient timp și pentru băieți”,  a spus Rebecca Tentea, citată de Observator.