Cea mai frumoasa femeie din lume a devenit mama. Uite despre cine e vorba!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:52

Model si actrita,in acelasi timp, Aishwarya Rai Bachchan a nascut primul ei copil.

Ambasadoarea L'Oreal in varsta de 38 de ani si sotul sau, Abhishek Bachchan de 35 sunt fericitii parinti ai unei fetite care a venit pe lume intr-un spital din Mumbai.

Socrul ei, Amitabh Bachchan de 69 de ani a impartasit pe blogul sau bucuria de a fi bunic. "Sunt bunicul celei mai dragute fetite…”

Fosta Miss World, una dintre putinele femei de origine indiana care a reusit sa depaseasca granitele Bolliyood-ului si sa capete un renume mondial, a nascut la spitalul privat Seven Hills.


Celebra in toata lumea, Rai s-a casatorit cu actorul Abhishek Bachhan in 2007. Inaintea casatoriei cu faimosul actor, Rai a avut o relatie cu baiatul rau al Bollywoodului, Salman Khan.

Socrul sau este indiscutabil unul dintre cele mai mari staruri ale Bolywood-ului si a fost gazda versiunii indiene a emisiunii "Vrei sa fii milionar?" si a reality show-ului "Big Brother".

Rai, inainte sa fie declarata cea mai frumoasa femeie din lume, si-a inceput cariera de model la mijlocul anilor '90 aparand in reclamele de la Pepsi si pe coperta revistei Vogue.




 

Taguri: