Cea mai GENIALA cerere in casatorie. Uite cum a procedat un tocilar! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 19 oct 2020, 04:00

Un tocilar a devenit stat pe internet dupa ce i-a propus iubite sa se casatoreasca cu el in cod bunar.

Acesta a folosit un cod pentru a-i propune logodnicei sale, Rachel Smith sa-l accepte in viata ei, si totul intr-un film de cinci minute, in timp ce purta o masca pe fata ce intruchipeaza un personaj de desene animate.

In clip se poate vedea clar cum ii face propunerea cu mandrie, intr-un mod oarecum neconvetional. Intregul mesaj, care i-a dat ceva batati de cap pana a reusit sa-l inregistreze, pur si simplu se traduce: "Rachel este extraordinara! Vrei sa te casatoresti cu mine?".


Dupa ce a postat clipul pe net si-a pus clipul si pe pagina sa de Facebook, iar Rachel a acceptat imediat propunerea sa spunand mult asteptatul: "da".

"Amandoi suntem cam tocilari in anumite privinte. Am facut-o pentru ca am fost convis ca Rachel va considera ca este ceva extraordinar, iar prietenilor meu li se va parea amuzant. Cu toate acestea am fost foarte suprins cand am constat ca am atatea vizualuzari pe YouTube", a declarat Robert.


Iti place ideea?

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.