Cea mai GHINIONISTA hoata! A jefuit locuinta fostului iubit, dar a ramas BLOCATA in cosul de la semineu

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 02 oct 2020, 20:25

Pompierii din comitatul Ventura, Statele Unite, s-au chinuit ore in sir sa scoata o femeie blocata in cosul de la semineu.

Tanara, in varsta de 28 de ani, ramasese blocata in timp ce incerca sa dispara fara urma dupa ce patrunsese prin efractie in locuinta unuia dintre fostii iubiti pentru a-l jefui de bunuri. Perechea se cunoscuse online, insa barbatul nu stia ca femeia cu care a acceptat sa se intalnaesca avea cu totul alte intentii. Dupa cateva intalniri, timp in care hoata a acumulat sufiecente informatii astfel incat sa-si planuaisca lovitura, cei doi s-au despartit.

Barbatul a ramas mut de uimire cand a descoperit ca femeia blocata in cosul de la semineul locuintei sale era fosta iubita. A facut ochii cat cepele cand pompierii si oamenii legii i-au spus ca aceasta a patruns prin efractie si l-a jefuit tot ce avea mai bun prin casa.

Bine, totusi, ca fost prinsa! Dupa o vizita la spital, hoata a ajuns apoi direct in arest!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.