Cea mai INGENIOASA nora. METODA INCREDIBILA prin care a reusit sa o determine pe soacra sa faca treaba in locul ei

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:50

Ce se intampla cand nora de la oras nu se adapteaza la viata de la tara? Ei bine, face tot posibilul sa scape de munca la camp sau de adapat orataniile din curte.

Pentru soacrele de la tara, fetele de la oras sunt simandicoase caci nu vor sa ajute la treburile din gospodarie. A patit-o pe pielea ei, doamna Florica Apietroaiei, o moldoveanca get bet. Fiul ei Paul s-a casatorit cu o bucuresteanca, cu Andreea. Cei doi s-au mutat dupa nunta la doamna Florica. Soacra s-a bucurat foarte tare de acest lucru, insa Andreea mai putin caci nu prea ii place viata la tara.

Daca ar fi dupa ea, ar sta toata ziua sa-si faca unghiile si sa se dichiseasca.

Cum sa faca, insa, toate astea, cu mama soacra pe cap? Ei bine, Andreea i-a prins punctul sensibil! Femeia isi doreste foarte tare nepoti. Asa ca, de fiecare data cand vrea sa scape de treburile gospodaresti, Andreea ii spune soacrei ca are greturi si amesteste. Mama soacra, crezand ca urmeaza sa aiba un nepotel in curand, nu numai ca o scuteste pe Andreea de treburi, dar le face ea pe toate in locul nurorii.



##VIDEO128431##

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: