Cea mai mare curiozitate a abonaților Netflix! Sunt Michele Morrone și Anna-Maria Sieklucka un cuplu? Starurile filmului „365 de zile” au fost surprinși împreună

Autor: Lavinia Medrea

Cea mai mare curiozitate a abonaților Netflix! Sunt Michele Morrone și Anna-Maria Sieklucka un cuplu? Starurile filmului „365 de zile” au fost surprinși împreună

Sursa: Instagram party.pl

După o așteptare de mai bine de doi ani, partea a doua a filmului „365 de zile” a venit! Cei care au vizionat și prima parte au așteptat cu nerăbdare această zi.

Fanii filmului „365 de zile” au observat și ținut minte imediat chimia dintre actorii principali, Michele Morrone și Anna-Maria Sieklucka. Conexiunea dintre ei este atât de puternică încât a determinat pe toată lumea să se întrebe dacă au ajuns să trăiască o poveste de dragoste și în afara platourilor de filmare. 

Sunt Michele Morrone și Anna-Maria Sieclucka împreună? Care este adevărul

Filmul fenomen „365 de zile”  a fost lansat pe Netflix în anul 2020, și a fost un fillm foarte urmărit, având în vedere că, atunci, toată lumea era în lockdown COVID-19. Toată lumea a fost fascinată de relația și chimia dintre actorii principali, Michele Morrone (n.r.: Massimo, personajul principal masculin) și Anna-Maria Sieklucka (n.r.: Laura, personajul principal feminin), motiv pentru care s-a sperat și vehiculat multă vreme că cei doi ar fi împreună și în afara platourilor de filmare.

Citeste si: Cine este Michele Morrone, râvnitul actor din filmul „365 de zile”. Detalii despre viața amoroasă și orientarea sexuală a actorului italian

La un moment dat, s-a spus despre Michele Morrone că ar fi homosexual, mai ales după ce a publicat o fotografie în care apărea cu un bărbat, care îl îmbrățișa, însă actorul nu a făcut niciun anunț oficial, ba chiar a precizat, acum ceva timp: „Nu am spus că sunt homosexual”, fără a da prea multe detalii.

De asemenea, s-a mai vehiculat faptul că actorul ar fi vrut doar să inducă oamenii în eroare, astfel încât nimeni să nu mai pună accentul, atât de mult, pe orientarea lui sexuală, fiind un aspect prea puțin important.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Din păcate pentru fanii filmului, Michele și Anna nu au confirmat, vreodată, că ar forma un cuplu. Din fericire pentru cei ce speră ca cei doi să formeze un cuplu, în ultimele zile, cei doi au fost surprinși în ipostaze mai mult decât prietenoase, ba chiar au fost fotografiați în timp ce se sărutau. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a confirmat sau infirmat o relație romantică.

Despre Anna-Maria Sieklucka se știa, în 2020, că are o relație cu regizorul de teatru Lukasz Witt-Michalowsk. Totuși, în ultimele zile, s-a vehiculat pe întreg internetul că cei doi s-ar fi despărțit, iar fotografiile și videoclipurile în care apar Michele și Anna, au întărit și mai mult aceste zvonuri.

Citeste si: TOP 10 cele mai interesante și așteptate filme ale anului 2022! Ce putem urmări anul acesta

Cu toate că Michele Morrone și Anna-Maria Sieklucka au fost surprinși chiar și sărutându-se, niciunul dintre ei nu a anunțat nimic despre o posibilă relație amoroasă, însă, după imaginile apărute în mediul online, toată lumea așteaptă ca unul dintre ei să anunțe că sunt, în sfârșit, împreună.

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.