Cea mai mare firmă de rent a car închide anul 2022 cu 8 locații în cele mai mari orașe din România

Author: Alina Petre

Una din cele mai mari firme de rent a car a reușit performanța de a încheia anul 2022 cu 8 locații din România, pentru închirieri auto pe termen lung: Bucuresti, Timișoara, Suceava, Cluj, Bacău, Craiova, Iași si Sibiu.

Firma este una dintre cele mai avantajoase opțiuni atunci când ești în căutarea unei firme de închirieri auto. Află cum s-a extins considerabil compania, care sunt avantajele competitive și de ce ar trebuie să apelezi la ei, atunci când vrei să beneficiezi de închirieri auto pe termen lung la prețuri minime.

Performanță în domeniul închirierii Auto

Serviciile de închirieri auto sunt din ce în ce mai căutate în ultimii ani. În cazul în care te-ai întrebat de ce oamenii optează tot mai mult pentru închirierea unei mașini, află că există o mulțime de avantaje, mai ales la nivelul cheltuielilor.

Majoritatea persoanelor care au nevoie să călătorească, fie în scop personal, fie în interes de business, sunt nevoite să apeleze la serviciile de închiriere auto pe termen lung. Pornind de la această nevoie identificată, așa a fost creată compania de închirieri auto, una dintre cele mai performante soluții pentru domeniul său.

Încă de la început, echipa și-a demonstrat proptitudinea în furnizarea serviciilor și a acordat avantaje multiple, respsectându-și promisiunile asumate și valorile. Compania oferă beneficii variate pentru toti clientii, înregistrând o creștere rapidă datorită prețurilor avantajoase și a facilităților create special pentru confort optim si siguranta.

  • Fără limită de kilometri
  • Flotă auto variată
  • Consultanță 24/7
  • Cheltuieli deductibile
  • Înlocuire Auto Gratuită

Servicii dezvoltate în cele mai importante orașe turistice din țară

Echipa de rent a car a identificat rapid nevoile specifice domeniului, precum și cât de importantă este calitatea serviciilor și promptitudinea, astfel că a dezvoltat un întreg sistem de închirieri auto. Închirierile auto pe termen lung sunt puse la dispoziția clienților, în cele mai mari orașe din România. Firma oferă printre cele mai bune servicii de inchirieri auto Bucuresti, fapt pentru care s-au extins considerabil în 2022, în principalele orașe turistice din România: Timișoara, Suceava, Cluj, Bacău, Craiova, Iași, Sibiu.

Cu ajutorul companiei de închirieri auto pe termen lung vei avea ocazia de a închiria o mașină rapid, fără cheltuieli suplimentare și cu asistență gratuită 24/7. Firma se ocupă de asigurarea tuturor facilităților și dotărilor necesare pentru mașinile închiriate. Pentru a satisface nevoile și preferințele fiecărui client, compania dispune de o flotă auto generoasă, inclusiv autoturisme electrice.

Alegerea principala a clientilor, in materie de inchirieri auto pe termen lung

Datorită facilităților prezentate clienților și a promptitudinii, această afacere este într-un trend ascendent. Clienții nu sunt limitați de achitarea unei garanții sau un anumit număr de kilometri și au la dispoziție mai multe variante de mașini, în funcție de buget. Cheltuielile tale cu autoturismul închiriat sunt deductibile din punct de vedere fiscal, întrucât tot acest proces este cât se poate de transparent.

Firma de rent a car bucuresti oferă avantaje multiple clienților, printre care închirierea pe termen lung, alături de discounturi considerabile. Nu trebuie să îți faci griji în privința costurilor pentru că se oferă transparență inclusiv în privința acestui aspect.

În primul rând, echipa se va ocupa de mentenanța mașinilor, va oferi RCA sau CASCO și vor suporta ei costurile pentru eventuale reparații și cele pentru întreținere. Avantajele serviciilor sunt considerabile atat pentru persoanele fizice, cat si pentru antreprenori. Persoanele juridice vor putea reduce timpul pentru administrarea mașinilor și cel pentru taxe și impozite. Pe lângă aceste aspecte, dispui de livrare și returnare gratuită oriunde în București.

Apelează și tu la la firma de rent a car pentru închirieri mașini pe termen lung la prețuri minime!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.